OKRUTNO PRETUKAO ŽENU, PA JE KRVAVU I GOLU IZBACIO NA TERASU Uhapšen osumnjičeni nasilnik iz Mirijeva, određeno mu zadržavanje do 48 sati
EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Zvezdara, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su P. R. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se sumnjiči da je juče, na terasi stana u Mirijevu, više puta udario tridesetdevetogodišnju emotivnu partnerku, nanevši joj povrede po glavi i telu.

SUROVA LIKVIDACIJA ''ESKOBARA'' U RUŠNJU OVDE je policija pronašla ključni dokaz protiv osumnjičenih!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Iz stana se skoro ceo dan čula galama

Podsetimo, kako su preneli mediji, iz stana se skoro ceo dan čula galama, a šta se tačno dešava komšije su shvatile tek kada su pretučenu ženu videli golu na terasi.

On dodaje da se sumnja da je muškarac više sati tukao ženu, a u nekim trenucima je krvavu i golu izvodio na terasu.

''Komšije su obavestile policiju, čijom brzom reakcijom je žena spasena u trenutku kada je sa terase drugog sprata pokušala da skoči, odnosno da izvrši samoubistvo'', objasnio je sagovornik.

Policajci u demoliranom stanu zatekli pretučenu ženu

Prema njegovim rečima policajci PS Zvezdara uspeli su, da sa druge terase, dođu do terase na kojoj je bila pretučena žena.

''Kada je policija stigla nasilnik nije hteo da otvori vrata, pa su policajci ušli preko terase. U demoliranom stanu zatekli su pretučenu ženu, navodno je tukao šipkom, i muškarca koji je od ranije poznat policiji. On je uhapšen, a žena je prevezena u Urgentni centar'', rekao je sagovornik Informera.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading