ZASTRAŠUJUĆI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U APATINU Ubica od okrutnosti polomio nož; na oružju uočeni satanistički simboli!
Foto: Alo/Družtvene mreže/printscreen

Podsetimo, telo penzionerke pronašla je u ponedeljak komšinica u njenoj kući. Žena je zaklana, a po telu je imala više uboda. Osumnjičeni je uhapšen u sredu.

Isečena po licu

''B. M. je imala preko 10 ubodnih rana. Bila je isečena i po rukama i licu. Na kraju joj je prerezan vrat, a koliko je napadač bio svirep, pokazuje i to da mu se prilikom ubadanja žene nož polomio'', otkriva izvor medija.

 - Oštrica noža ostala je u vratu B. M., dok je osumnjičeni odvaljenu dršku potom bacio. Policija je prilikom uviđaja na nožu, za koji je odmah utvrđeno da nije iz staričine kuće, već da ga je ubica doneo sa sobom, uočila znak pentagram, koji se vezuje za satanističke sekte.

Izvor objašnjava da je utvrđeno da je iz žrtvine kuće odneta manja suma nova.

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U APATINU Ubica od okrutnosti polomio nož; na oružju uočeni satanistički simboli!

Foto: Alo/ilustracija

 

''Prvo se mislilo da je B. M. ubijena zbog para. Međutim, istraga je pokazala da je osumnjičeni izvršio premetačinu i odneo nešto novca s namerom da prikrije pravi motiv zločina'', objašnjava izvor i dodaje da je policiju do P. B., pored polomljenog noža na kom su bili njegovi DNK tragovi, dovelo i saznanje da je napadač vozio crveni "punto".

''Komšije su primetile taj auto kod njene kuće otprilike u vreme ubistva, uzeti su snimci sa kamera i ispostavilo se da je taj auto vozio P. B., koji živi u blizini žrtve i koji je školski drug njene unuke'', kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, kada je policija zakucala na vrata P. B. on je doživeo nervni slom.

''U njegovoj kući nađeni su krvava duskerica, farmerke i obuća. Ono što je posebno zabrinulo inspektore, jeste to što je on na svom telu imao tetovažu pentagrama, istog znaka koji je bio i na nožu kojim je izvršen zločin. Dodatno su se zaprepastili kada su u njegovoj kući pronašli određene predmete i crteže sa satanističkim simbolima'', navodi izvor.

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U APATINU Ubica od okrutnosti polomio nož; na oružju uočeni satanistički simboli!

Foto: Alo/ilustracija

 

Posle zločina išao na posao

Uhapšeni P. B. je u svom gradu važio za mirnog i povučenog mladića, fakultetski obrazovanog, solidno situiranog i iz fine porodice.

''Svoju žrtvu je poznavao, jer je išao u školu sa njenom unukom. On je čak sutradan, posle zločina, najnormalnije otišao da posao'', kaže izvor iz Apatina.

Žrtva poremećenog uma

Ubijena B. M. sahranjena je juče, a nad kovčegom je pročitan potresan govor:

- Puno smo ti tužni, mila naša. Onoliko koliko smo bili bespomoćni prethodnih dana, saznavši za sav pakao tvog kraja. Za statistiku, ostaćeš samo još jedna žrtva jednog poremećenog uma. Imala si pravo na mir, ovo još malo vremena koliko ti je bilo preostalo sa tvojih 83, u kojima si nakupila tuga za tri života. Kad si, samo u poslednjoj deceniji sahranila skoro sve koje si volela. Svoju najveću radost, sina jedinca, tri godine kasnije supruga, a potom i snaju. Ostala pogleda uprtog u jedino što ti je ostalo, unuku, tvoju vodilju iz besmisla.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading