MAŠA DALA ČUDNU ČITULJU ZA VUKOTIĆA "U laži su kratke noge, a u izdaji..."
Foto: Printscreen/pomeni DAN

 

Vukotić je ubijen 8. septembra dok je bio u automobilu sa vozačem, trudnom nevenčanom suprugom i njihovim detetom, u Šišliju u Istanbulu. Na njega je pucao napadač sa motora. Među 16 osumnjičenih protiv kojih je nedavno podignuta i optužnica su i Radoje Živković Žuti i Zdravko Perunović, pripadnici suparničkog "kavačkog klana". 

MAŠA DALA ČUDNU ČITULJU ZA VUKOTIĆA

Radoje Živković/Foto: Printscreen

 

- Nakon pola godine bol zbog gubitka ne jenjava. Teši me saznanje da su tvoja ljubav i dobrota ovekovečeni dobrim delima kako prema svojim najmilijima tako i prema svom narodu. I dok se u nesreći i otkrivaju, sreća se ne može kupiti novcem za koji je prodat obraz. U laži su kratke noge, a u izdaji je prljava duša. Dok i poslednji grumen zemlje spokojno stoji u tvom rodnom Čevu, obraz i čast ćeš imati! Volimo te. Zauvek tvoji - napisala je u čitulji Vukotićeva nevenčana supruga Maša M. koja je stavila i imena njihove ćerkice i sina.

MAŠA DALA ČUDNU ČITULJU ZA VUKOTIĆA

Printscreen

 

Turski mediji su nedavno objavili detalje optužnice, u kojoj se navodi da su osumnjičeni Vukotiću postavili uređaje za praćenje u automobil i da je Žuti pratio njegovo kretanje na svom telefonu. Takođe, jedan svedok je naveo da je jedna osoba, čiji identitet nije otkriven tokom istrage, snimala Vukotića kako umire i to poslala njegovim ubicama.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading