DETALJI VANREDNE SITUACIJE U OSNOVNOJ ŠKOLI U LOZNICI Mogla je da eksplodira, bombu su sklonili što dalje od dece!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/RTV Podrinje Loznica

Po izjavi nastavnice bomba je pronađena u žbunu u dvorištu škole i predata dežurnom nastavniku koji je spustio na ulaz škole i pozvao direktora. 

''Na velikom odmoru došao je učenik u školu i rekao dežurnom nastavniku da je na obodu dvorišta, što je nešto više od 100 metara od škole, na strmom delu iznad kuće Pavla Finogenova, koja je sada porušena, našao napravu koja liči na bombu'', rekao je direktor škole i nastavio:

''Napravu koja je imala plastični omotač izneli smo u dvorište na suprotnu stranu škole gde nema učenika i pozvali policiju'', kaže direktor škole.

DETALJI VANREDNE SITUACIJE U OSNOVNOJ ŠKOLI U LOZNICI Mogla je da eksplodira, bombu su sklonili što dalje od dece!

Foto: Alo/E.S.

 

GRAĐANI PAŽNJA! Novo saopštenje MUP-a

On je pohvalio pravovremenu reakciju policije, koja je veoma brzo stigla na mesto gde je ostavljena eksplozivna naprava. 

''Policajci su brzo došli, čuvali mesto gde stavljena naprava, kazali da deca izađu iz škole, pozvali svoje kolege koji su  stručni za te poslove i odneli napravu'', rekao je direktor, ističući da je kontrola sumnjive naprave ukazivala da se radi o pravoj ručnoj bombi koja je mogla da nanese smrtonosne povrede.

Na svu sreću sve je prošlo bez problema i kako saznajemo u toku sutrašnjeg dana bombu će, po protokolu, uništiti specijalizovane ekipe Sektora za vanredne situacije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading