SRCE DA PREPUKNE OD TUGE! Majka neće doći na sahranu dečaku koji je nastradao u jami kod Sopota - komšijama otkrila razlog!
Foto: Printscreen/Facebook

Ovako priča komšinica šestogodišnjeg mališana iz Sopota koji je u ponedeljak preminuo nakon što je upao u septičku jamu.

Komšinica tvrdi da je majka sina i ćerku ostavila pre pola godine i nikada ih nije obilazila.

KOMŠINICA O TRAGEDIJI U KOJOJ JE KAMION PREGAZIO DETE ''Majci niko nije smeo da kaže, a najstariji brat od kada je saznao ne prestaje da plače''

''Otac dečaka je jako vredan čovek. Radio je noćnu smenu kako bi ujutru bio sa decom. Bio je samohrani otac i morao je da radi više poslova kako bi ih izdržavao. Otišao je u Hrvatsku pre nekoliko meseci da zaradi koji dinar. Tada je majka uzela decu i nakon rekla bih mesec dana nazvala ga je i rekla "dođi da uzmeš decu jer mene ne interesuju", drhtavim glasom priča komšinica.

Dodaje i da se otac tada vratio i radio nekada čak i tri posla.

''Radio je i u Mladenovcu. Jako maran i požrtvovan otac. Našao je neku devojku koju je plaćao da ih pričuva dok je bio na poslu. Tog kobnog dana vratio se iz treće smene, a devojka je otišla. Dečak je otvorio vrata i izašao, a srećom ćerkica nije krenula sa bratom. Ostala je u kući'', tvrdi komšinica.

Ističe i da je ta septička jama uvek otvorena te da je toliko duboka da ni stariji čovek ne bi uspeo da se spasi, a ne dete od šest godina.

''Dete se dralo i plakalo. Verovatno je otac čuo i trgnuo se iz sna i izašao napolje. Imao je i šta da vidi. Svoje dete kako pluta u vodi. Nije mu bilo spasa. Izvukao ga je iz vode, ali bilo je kasno. Već tada nije davao znake života. Brzo je došla i policija i hitna pomoć, ali tu više ništa nije moglo da se uradi'', priča potresena komšinica.

Navodi da je četvorogodišnju sestru nastradalog dečaka odvela socijalna služba.

''Velika tragedija, kakva se ovde ne pamti, jedan mladi život je otišao. Izgubio je sina, a ćerku su mu uzeli. Skrhan je i slomljen od tuge'', kaže komšinica.

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE! Majka neće doći na sahranu dečaku koji je nastradao u jami kod Sopota - komšijama otkrila razlog!

Društvene mreže

 

Ističe i da je sutra sahrana nastradalog mališana.

''Ispraća svog sina na večni put bez majke i sestre. Eto šta vam je život! Za jedan dan im se okrenuo život naopačke. Ne znam kako će nastaviti dalje'', drhtavim glasom komšinica koja kaže da selo kod Sopota ne pamti ovakvu tragediju.

Podsetimo, dečak iz Sopota preminuo je prekjuče u selu kod Sopota, kada je dok mu je otac spavao izašao iz kuće i upao u septičku jamu dimenzija 3x2 metra. Otac je uspeo da izvadi dete iz jame do vrha napunjene vodom, ali mališanu nije bilo spasa.

''Dete nije davalo znake života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. Ekipa Hitne pomoći je pokušala na reanimaciju i konstatovala smrt deteta'', kaže izvor upoznat sa slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dete je prebačeno na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading