KOMŠINICA O TRAGEDIJI U KOJOJ JE KAMION PREGAZIO DETE ''Majci niko nije smeo da kaže, a najstariji brat od kada je saznao ne prestaje da plače''
Foto: Alo/Foto: Alo

Komšije porodice koja je danas doživela tragediju kada je kamion na Karaburmi pregazio njihovu ćerku nasmrt koja je tek napunila 2 godine, kažu da je celo naselje pod stresom, da se majka onesvestila kada je videla šta se dešava, kao i to da najstariji brat od kada je saznao da mu je sestra poginula ne prestaje da plače.

STRAVIČNA NESREĆA U ARANĐELOVCU Direktno se sudarila dva automobila, lekari ukazuju pomoć povređenima

"Svi su pod stresom, majci niko nije smeo da kaže, a najstariji brat od kada je saznao ne prestaje da plače. Niko ne može da ga smiri. Mala je bila najmlađe dete...", rekla je komšinica između ostalog.

Inače, malenu je za ruku vodio brat (5), a ne majka, kako se prvo pisalo. On joj je pustio ruku i kamion ju je pregazio. Majka je tada istrčala na ulicu i videla svoje mrtvo dete, pa je pala u nesvest.

Da nesreća bude još veća, ova porodica je pre nekoliko godina izgubila još jedno dete na isti način.

Uhapšen vozač kamiona smrti

M. K. (44), vozač kamiona koji je danas na Karaburmi pregazio nasmrt devojčicu koja je imala 17 meseci, uhapšen je.

Nakon izvršenog uviđaja po nalogu dezurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradniji sa saobraćajnom policijom prema osumnjičenom K.M. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova, zbog sumnje da je izvrsio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

U navedenom roku osumnjičeni ce biti saslusan pred tužilažtvom. Tužilac je naložio da se uradi vanredni tehnički pregled vozila, kao i da se pribavi video nadzor sigurnosnih kamera i uzme krv na analizu.

Osumnjičeni je na licu mesta alkotestiran i nije utvrđeno prisustvo alkohola.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Danka

08.03.2023 15:44

Prave decu, pa ih puste na ulicu pod tockove kamiona. Uhapsiti i majku a ne da sedi u kuci, dok su joj deca na ulici!