PIROĆANCI U ŠOKU NAKON JEZIVOG UBISTVA SANJE ''Pre dva dana je pretio da će je zaklati, a upucao ju je dok je deci kupovala voće''
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Ubica se nakon zločina sam predao policiji, a ceo Pirot i danas je bio u šoku posle tog bezumnog čina. Radnica piljare koja je bila na radnom mestu u vreme ubistva, danas nije došla na posao jer još uvek ne može da dođe sebi zbog šoka koji je doživela.

MALTRETIRAO MALOLETNU ĆERKU, PA PIJAN SUPRUGU IZBO NASMRT Tužilaštvo traži kaznu doživotnog zatvora za Dejana iz Vranja  

PIROĆANCI U ŠOKU NAKON JEZIVOG UBISTVA SANJE ''Pre dva dana je pretio da će je zaklati, a upucao ju je dok je deci kupovala voće''

Facebook printscreen

 

''Koleginica je bila unutra, a Sanja je birala voće ispred piljare. Čulo se nešto, nalik pucnju, koleginica nije znala šta se desilo pa je istrčala. Videla je Sanju kako leži pa je isprva pomislila da se onesvestila jer joj je pao šećer. Međutim, kada je došla Hitna pomoć videlo se da je ubijena. Sanju znam od ranije, kupovala je tu kod nas, bila je jedna divna, kuturna i fina žena'', kaže jedna od radnica u piljari ispred koje se desilo ubistvo.

PIROĆANCI U ŠOKU NAKON JEZIVOG UBISTVA SANJE ''Pre dva dana je pretio da će je zaklati, a upucao ju je dok je deci kupovala voće''

Društvene mreže

 

Poznanici ubijene svedoče da je ona više puta prijavljivala nasilje

''Sanja je bila jedno divno stvorenje, nemam reči da opišem njenu dobrotu. Najgore je što je taj koji je ubio bio takav da nije zasluživao uopšte da bude na slobodi. Pričalo se da je ona vise puta prijavljivala da joj je pretio, i njoj i njenoj deci. Priča se da je pre dva dana došao kolima ispred njene radnje I da joj je prstom zapretio, pokazujući ispod grkljana. Sanja je prijavljivala pretnje i nije znala šta vise da uradi. Ona se plašila šta bi Miroslav mogao da uradi, kako da ne strahujete ako preti i vama, i deci, ali se nije nadala da će to i da uradi. Nažalost, nije imao ko da je zaštiti'', pričaju u trgovačkom kvartu u kojem je Sanja imala prodavnicu cipela dugi niz godina.

Građani Pirota u šoku su posle ubistva kakvo se do sada nije desilo u tom gradu, a pogotovo jer je žena koja je bila meta proganjanja, više puta prijavljivala nasilnika.

''Mi smo nezaštićene, možemo samo da prijavljujemo nasilje ali na kraju nema ko da nas zaštiti. Eto, žena je kupovala voće, priđe ludak s leđa i ubije je na sred ulice. Takve bih streljala odmah, bez da im se sudi'', kaže za beogradski novinski portal jedna prolaznica u centru Pirota.

Komšije iz Sanjine zgrade imaju samo reči hvale za nju

''Jao, strašno, pa to je naša komšinica. Mi smo tu tek odnedavno, sreli smo je možda samo dva, tri puta ali je uvek bila fina, najsmejana i ljubazna. Uvek se javi kada prođe. Ne možemo da poverujemo da joj se to desilo'', pričaju stariji supružnici koji žive u Sanjinoj zgradi.

Ubijena Sanja M. je sahranjena 7. marta u 14 časova, na Novom pazarskom groblju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading