TUGA DO NEBA U STAROJ MORAVICI Porodica plače ispred kuće, ulicom se prelamaju jecaji!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

U požaru koji je jutros izbio u Staroj Moravici, kod Bačke Topole, stradalo je dvoje male dece. Ispred kuće u kojoj je buknula vatra okupila se porodica koja je skrhana tragedijom koja ih je zadesila.

Stadala su deca 2020. godište i 2021., a ostali ukućani su uspeli da se spasu tako što su iskakali kroz prozor. Jecaji i plač se prolamaju Uskom ulicom u Staroj Moravici.

Kako javlja reporter "Blica", ispred kuće su članovi porodice koji su slomljeni i u suzama zbog gubitka dvoje mališana.

Kako se vidi na video zapisu sa lica mesta, mališani u naručju roditelja čekaju ispred kuće u kojoj se dogodila strašna tragedija.

Kako saznajemo, porodica ima osmoro dece, a život je izgubilo dvoje najmlađe dece. Četvoro dece je bilo u školi, dok je dvoje uspelo da se spasi.

TUGA DO NEBA U STAROJ MORAVICI Porodica plače ispred kuće, ulicom se prelamaju jecaji!

Foto: Printscreen/RTS

 

- Kada je izbio požar ukućani su pokušali da se spasu tako što su iskakali kroz prozor, ali za sada nije poznato da li je neko izvukao decu iz kuće. Osmoro ih je živelo tu, ali za dvoje dečice nije bilo spasa - rekle su komšije.

U toku je uviđaj i timovi iz Sektora za vanredne sitaucije i timovi iz Policijske stanice iz Bačke Topole su na terenu, utvrđuju se svi detalji ovog tragičnog događaja.

Još uvek nije poznat uzrok požara, a prema prvim informacijama sa terena sumnja se da je vatra krenula iz ložišta, kada je iskočila jedna varnica i zapalila krevet.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading