DETALJI TRAGEDIJE KOD DOBANOVCA Udario automobilom u ogradu, pokušao da pretrči auto - put, pa ga pokosio autobus! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

N.V. (22) vozač automobila "volksvagen", nastradao je na nakon nesreće u kojoj je svojim automobilom sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Nesrećni N.M. nakon te nezgode izašo je iz vozila i pokušao da pređe auto - put kada je na njega naleteo autobus koji je dolazio iz Banja Luke.

Kako smo ranije nezvanično saznali, saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 18.50 sati kod Dobanovačke petlje kada je N.V. udario autobus koji se kretao iz smera Šida ka Beogradu.

- Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.M. je imao nezgodu kada je automobilom marke " volksvagen" dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta  i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu - obajsnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako je naveo, u tom trenutku naišao je autbus i udario mladića.

- N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju - objasnio je naš sagovornik. 

Telo nastradalog pešaka prevezeno je na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading