"TO JE UBICA ZNAO" Novi detalji horora u Apatinu: Policija sumnja da je ovo motiv zverskog zločina!
Foto: Alo/Dejan Briza/Alo/Shutterstock

Kako nezvanično saznaju mediji, nesrećna žena je zaklana, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

- Komšinica je jutros pronašla nesrećnu ženu u kući i odmah pozvala policiju koja je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene. Sumnja se da je motiv krađe bilo razbojništvo jer su sve stvari po kući ispreturane. Inspektori su na licu mesta ispitali i unuku pokojnice koja je živela sa njom u nadi da će otkriti da li nešto fali iz kuće odnosno da li je ubica nešto odneo sa sobom - priča za beogradski medij izvor iz policije blizak istrazi.

Kako mediji prenose, priča komšinica pokojne Bosiljke, u kuću je ušao neko ko je poznavao navike pokojnice i njene unuke.

- Bosina unuka radi u jednoj fabrici od 6 ujutru i svakoga dana kreće od kuće oko 5.30 časova. To je ubica znao a da li je provalio u kuću to ne znam. Kako čujem, kuća nije obijena pa je moguće da ga je Bosa pustila u kuću jer ga je poznavala a možda unuka i nije zaključala kuću jer u ovom našem kraju to nije redak slučaj da se ostavi otključana kuća ukoliko u njoj ima ukućana - priča sagovornica.

I ona sumnja da je motiv ovog krvavog zločina razbojništvo mada misli da se ubica, ako je zaista tako, nije nešto preterano "ovajdio".

- Unuka se doselila kod Bose pre oko godinu dana. Do tada je živela sa majkom u jednoj kući i nju je prodala. Nije ona mogla za tu kuću dobiti bog zna kakve novce jer je bila manja i trošna. Sigurna sam da to nisu bile neke pare a pošto su skromno živele, moguće da su te pare davno i potrošile. Možda je ubica mislio da se domogne tih para. Zaista ne znam. Čućemo šta će policija uraditi a koliko čujemo u toku je potraga za ubicom pa ćemo valjda saznati više detalja kada ga uhvate - priča potrešena Bosina komšinica.

Telo ubijene Bosiljke M. poslato je u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će se obaviti obdukcija a policija intenzivno traga za počiniocem.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading