POTRESNO OPRAŠTANJE OD SANJE KOJU JE UBIO BIVŠI PARTNER ''Nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela''
Foto: Alo/Printscreen

Sanja M. (45) svirepo je ubijena juče u centru Pirota dok je birala voće sa tezge ispred jedne radnje. Nju je hicem u glavu usmrtio bivši partner Miroslav M. (55).

Porodica i prijatelji opraštaju se od Sanje, a neki od njih ostavili su dirljive poruke.

UKINUT PRITVOR MAJCI KOJA JE OSTAVILA BEBU U ZAMRZIVAČU Veštačenje otkrilo tužnu istinu, a ovo su sledeći potezi tužilaštva

"Neka te anđeli čuvaju", "Počivaj u miru, draga drugarice", "Počivaj u miru među zvezdama i anđelima Sanja", neke su od poruka oproštaja.

''Sanja, pamticu te kao čoveka sa dušom. Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana... Jednom rečiju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela jer i tamo negde gore, gde si sadam anđeli poput tebe trebaju Bogu. Počivaj u večnom miru i spokoju'', reči su kojima se od Sanje oprostio jedan Spasen.

Miroslav M. je i ranije osuđivan za proganjanje, a kako je saznao Telegraf.rs, Sanja ga je ponovo prijavila za isto krivično delo. On je imao i zabranu prilaska bivšoj partnerki, ali ga ta mera nije sprečila da joj se prikrade i liši je života na javnom mestu.

- Osumnjičenom se na teret stavlja teško ubistvo i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. M. M. je juče u jutarnjim satima u centru grada u blizini STR "Mini Market Kajzer Pro" prišao M. S. i u predelu njene glave ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja. Žena je ubrzo preminula. M. M. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati - naveli su iz Višeg javnog tužilaštva u Pirotu.

Danas se očekuje njegovo saslušanje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading