NESVAKIDAŠNJE HAPŠENJE NA NAPLATNOJ RAMPI Evo šta je policija našla u koferima uhapšenih, kad ih je i zvukla iz ''Mercedesa'' (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/Foto: MUP Srbije

Vozači koji su se sinoć zatekli na naplatnoj rampi Vrčin, prisustvovali su nesvakidašnoj akciji policije, koja je kod naplatnih kućica iz automobila izvela i lišile slobode mladića i devojku.

Šokirani vozači su snimali neverovatnu akciju, a kako je Telegraf.rs danas objavio, u akciji su lišeni mladić i devojka, koji se sumnjiče za proizvodnju i distribuciju opojnih droga.

MLADIĆI IZ NOVOG SADA I BEČEJA ''PALI'' ZBOG DROGE Kod uhapšenih pronađeni digitalna vaga, marihuana i novac

Naime, slobode su lišeni I. S. (34) i S. J. (30), koji su bili u vozilu marke "mercedes" beogradskih registarskih oznaka, a sada je policija objavila snimak privođenja.

Kako je saopšteno, policijski inspektori su nakon višednevnog operativnog rada, na naplatnoj rampi Beograd, uz pomoć kolega iz Saobraćajne policije, zaustavili "mercedes" koji se kretao iz pravca Niša.

Nakon hapšenja žene S. J. i muškarca I. S., u vozilu su pronađene tri veće kese sa oko 10 kilograma marihuane. Kod osumnjičene je pronađen i paketić sa amfetaminom.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je je zadržavanje osumnjičenima za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading