SVEDOK OPISAO NEZAPAMĆEN ZLOČIN U PIROTU ''Birala je voće, pitala šta da kupi, a onda se začuo strašan pucanj''
Foto: Alo/Tanjug

S. M. (47) ubijena je danas u centru Pirota u trenutku kada je, kako kažu očevici, kupovala voće.

''Ovakav zločin Pirot ne pamti, da se tako nešto desi u sred dana, usred grada. On je i ranije bio nasilan prema njoj i navodno je imao zabranu prilaska'', rekao je sagovornik beogradskog portala.

OVO JE ŽENA KOJA JE UBIJENA U PIROTU! "Ušla je u prodavnicu da kupi voće i onda je odjeknuo stašan pucanj!" (FOTO)

Po priči svedoka koji je prisustvovao zločinu, žena i muškarac su išli udaljeni par metara jedno od drugog i nije primetio da li su pričali.

SVEDOK OPISAO NEZAPAMĆEN ZLOČIN U PIROTU ''Birala je voće, pitala šta da kupi, a onda se začuo strašan pucanj''

Printscreen

 

''Ona je došla do tezge ispred prodavnice i počela je da bira voće. Bila je pola metra od mene. U tom trenutku je telefonom pričala sa nekim i pitala je šta da kupi. Ja sam se zagledao negde, kad sam u jednom trenutku sam začuo pucanj, strašan. Mislio sam da sam mrtav, da je mene neko ubio. Tog čoveka više nisam video. Iz prodavnice je izašla prodavačica i rekla: "Jao, leži u krvi jedna žena!". Ona je pala preko gajbi koje su takođe popadale. Video sam je i ja, ležala je u lokvi krvi. Bila je upucana u glavu'', ispričao je očevidac Svetomir Jovanović.

Kako je rekao, prvo su pomislili da se žena ubila, ali su, kada je došla policija i Hitna pomoć, čuli da je žena ubijena, a da se ubica sam predao policiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading