TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU Naređena obdukcija dece stradale u požaru - doktor opisao potresne trenutke po prijemu mallišana u bolnicu
Foto: Alo/Alo

Policija je mališane zatekla u jednoj prostoriji i oni su hitno transportovani u najbližu bolnicu. Prema rečima lekara, jedno dete je po prijemu i dalje bilo živo, ali uprkos njihovim naporima, ubrzo preminulo.

SNIMAK ŽESTOKE TUČE KOD TRGA REPUBLIKE Devojka prišla da razdvaja, pa umalo dobila batine (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

"U 7.45 u bolnicu je dovedeno četvoro dece, od kojih je troje mališana bilo maltene ugljenisano, dok je kod četvrtog deteta, koje je imalo opekotine lica i šaka, pokušana reanimacija. Nažalost, nije uspela. Svo četvoro dece prebačeno je u službu za patologiju gde će po nalogu tužioca biti izvršena obdukcija”, rekao je za A1 TV dr Šefćet Hajrović.

On je rekao i da su u požaru otac i majka zadobili teške telesne povrede, te da je otac nakon intubiranja hitno transportovan u KCS u Beogradu.

“Prebačen je u Kliniku za opekotine Kliničkog centra Srbije jer one pokrivaju 50 odsto površine njegovog tela. Osim toga, nagutao se ugljen monoksida i morao je biti intubiran. On je još uvek životno ugrožen”, rekao je Hajrović.

Majka je zadržana u bolnici u Novom Pazaru i relativno je dobrog opšten stanja. Žena ima opekotine prvog i drugog stepena, sa procentom zahvaćenih površina do 18 odsto.

Uzrok požara i dalje nije poznat, a spekuliše se da ga je izazvala grejalica ili TA peć. Tačan uzrok utvrdiće istraga.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA        

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading