"NE ZNAM DA JE BIO NASILAN, ALI UVEK JE BIO NADMEN" Saslušana prijateljica hirurgove žene
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ipak, kako je ispričala, krajem januara, I.  joj je rekla da je suprug, navodno, verbalno i fizički maltretira.

Svedokinja kaže da ona nijednog trenutka nije prisustvovala takvom događaju u njihovoj kući, te da ne može o tome i da se izjašnjava. Tačnije, ustvrdila je da o navodnom zlostavljanju i batinama svoje prijateljice ima samo neposredna, a ne i posredna saznanja. Takođe, o doktoru N. O. imala je samo reči hvale kao stručnjaku i čoveku, osim što je napomenula da je uvek bio pomalo "uobražen" i "nadmen".

Pre ove svedokinje, saslušana su još dva svedoka, policajac koji je došao po pozivu u kuću bračnog para i njihova kućna pomoćnica, koja je rekla da joj je bračni par delovao skladno i srećno, te da nikada nije čula njihovu svađu ili primetila bilo kakvo nasilje.

Istraga se nastavlja, a u narednom periodu biće saslušani ostali svedoci, među kojima i brat oštećene. Takođe, sledi saslušanje I. O., koja se posle operacije ruke još nalazi na kućnom lečenju, a potom i njenog supruga N. O., koji je u prvom momentu odbio da se izjasni pred Tužilaštvom. U međuvremenu, promenio je mišljenje i sad želi da iznese odbranu.

N. O. se, inače, od trenutka hapšenja početkom meseca, nalazi u 30-dnevnom pritvoru, koji mu uskoro ističe.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading