UHAPŠEN BAHATI VOZAČ POSLE NESREĆE U SURČINU Pijan džipom pregazio majku osmoro dece, pa zapalio tompus!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Vujadin D. (49) uhapšen je zbog sumnje da je proteklog petka u Vinogradskoj ulici u Surčinu džipom pokosio Svetlanu K. (54), majku osmoro dece, i njenog nevenčanog supruga Nikolu Đ. (58). Žena je posle tri dana borbe u ponedeljak preminula, dok je muškarac teško povređen.

Nikola je rekao da mu je to najgori dan u životu jer nije ništa mogao da učini da pomogne supruzi.

- Osetio sam snažan udarac. Kad sam se probudio, video sam moju Cecu kako nepomična leži na metar od mene, celu krvavu. Ali nažalost, nisam mogao da se pomerim da joj pomognem - počeo je priču Nikola.

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ POSLE NESREĆE U SURČINU Pijan džipom pregazio majku osmoro dece, pa zapalio tompus!

Foto: Printscreen

 

 

On kaže da se tragedija dogodila na njegov rođendan.

- Sećam se samo udarca. Kada sam otvorio oči, tražio sam od brata da me vodi kući, nesvestan onoga što se dogodilo. A onda sam pogledao oko sebe i video narod, automobile i moju Cecu. Krv joj je išla iz usta, bio sam siguran da nije disala. Rekli su mi da je preletela preko automobila. Nisam mogao to da slušam. Mi smo išli normalno, nismo nikako mogli da mu budemo na putu - objašnjava Nikola.

Zabrinuti suprug nije mogao da vidi Svetlanu od trenutka nesreće.

Kupili joj konja za rođendan, ali nije dočekala da ga vidi...

Svetlanin i Nikolin sin Jovan izjavio je da će njegova majka biti sahranjena danas.

- Hoćemo da je ispratimo kako treba. Ima mnogo dece, ali i unučadi. Za njom je ostala samo tuga. Rođendan joj je 1. aprila i mi smo se skupili i kupili joj konja jer ih je mnogo volela. Ali nije dočekala da ga proslavimo zajedno - rekao je Jovan.

- Molio sam ih da me puste da je vidim, ali nisu mi dali. Kumio sam ih, samo da mi dokažu da je živa. Ali znao sam da nije disala, da je nema više - navodi on, i dodaje:

- Svetlana je majke osmoro dece. Najmlađa ćerka ima 13 godina, a najmlađeg unuka smo nas dvoje odgajili jer ga je majka napustila kada je imao samo tri meseca. Sad kad čuje Svetlanino ime, odmah potrči prema vratima.

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ POSLE NESREĆE U SURČINU Pijan džipom pregazio majku osmoro dece, pa zapalio tompus!

Foto: Printscreen

 

 

Podsetimo, vozač Vujadin D. je uhapšen odmah posle udesa i određeno mu je zadržavanje do 48 časova. Sumnjiči se za dva krivična dela – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nanošenje teških povreda. Ipak, odlukom suda pritvor mu nije određen.

Inače, Svetlanu su u Urgentnom centru odmah posle nesreće proglasili mrtvom, ali su posle njenom sinu rekli da je ipak živa. To je njenoj porodici ulilo nadu, ali su kasnije stigle tužne vesti.

Kako su mediji pisali, on je u trenutku nesreće bio pod uticajem alkohola. Očevici su opisali da se ponašao bahato nakon što je pokosio supružnike.

- Vozio je sigurno preko 100 na sat. Kada ih je udario, nije zvao pomoć, već je to učinila žena koja je vozila iza njega. On je samo izašao iz automobila s tompusom u ruci i krenuo nogom da sklanja đubre, da šutira i viče... - svedočili su očevici.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading