DVOJICA RUMUNA ''PALA'' NA GRANICI SA 40 KILOGRAMA DROGE Sudija u Vranju odredio pritvor do 30 dana za osumnjičene T.L. i M.I.
EPA/ FILIP SINGER

Pritvor za državljane Rumunije zbog 40 kilograma droge Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju prema dvojici državljana Rumunjije, osumnjičenom T.L. i M.I. određen je pritvor do 30 dana.

Krivično delo koje mu se stavlja na teret je neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

NAŠLI MU NARKOTIKE U KUĆI Pet puta osuđivan zbog marihuane, ponovo uhapšen  

DVOJICA RUMUNA ''PALA'' NA GRANICI SA 40 KILOGRAMA DROGE Sudija u Vranju odredio pritvor do 30 dana za osumnjičene T.L. i M.I.

Foto: MUP Srbije

 

Podsetimo, na graničnom prelazu Ribarci između Srbije i Bugarske dvojica državljana Rumunije uhvaćena su dvojica državljanina Rumunije sa preko 40 kilograma droge. Prilikom prelaza državne granice na izlazu iz Srbije u vozilu marke "opel zafira" u prtljažniku je pronađen 41 paket u kojima se nalazi sasušena zelena biljna materija za koju se sumnja da je marihuana.

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika iz Bosilegrada i Surdulice. Merenje supstance pokazalo je da ima 40.145 grama bruto težine, koja je zaplenjena, a dvojici državljanina Rumunije na teret se stavlja neovlašćeno proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

https://cms.brid.tv/videos/edit/1119662/?partner_id=19913#:~:text=Code%20copied.-,%3Cscript,%3C/script%3E,-Copy%20the%20embed

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading