TUŽNA ISPOVEST SUPRUGA MAJKE OSMORO DECE, TRAGIČNO NASTRADALE U SURČINU ''Poslednji put sam je video nepomičnu, u lokvi krvi''
Foto: Shutterstock

Ovako za beogradski portal očima punih suza započinje svoju potresnu ispovest Nikola Jokić, suprug Svetlane Kovačević (54), majke osmoro dece koja je preminula juče, tri dana nakon što je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Surčinu.

UDES KOD ČAČKA U sudaru kamiona i automobila teško povređen 24-godišnji mladić

Svetlanu je, mrtav pijan kolima pokosio vozač Vujadin D. (49) koji je kako se sumnja, vozio neprilagođenom brzinom.

Nikola Jokić, Svetlanin suprug u nesreći je zadobio teške povrede, a novinari beogradskog medija zatekli su ga juče kod kuće. Slomljen od bola zbog gubitka supruge, i dalje sa vidljivim povredama na telu, smogao je snage i prisetio se tog kobnog petka, kada je ispred dvorišta naleteo na njega i suprugu bahati vozač.

''Ubio mi je ženu ispred kuće! Nas dvoje krenuli smo kod komšije, čuo sam kola, išla su preko 100 na sat sigurno.. Pao sam i više se ničega ne sećam. Znam samo da sam ležao, nepomično, glava i oko su mi krvarili. Pomislio sam i da sam izgubio oko, toliko je bilo krvi'', drhtavim glasom priča unesrećen čovek.

Suze je jedva mogao da zaustavi dok nam je pričao o trenutku kada je ugledao vozača koji ih je udario.

''Nisam mogao da se pomerim. Gledao sam ubicu svoje žene u oči, nije pokazao ni trunku kajanja, žalosti. Jedno veliko ništa. Bezosećajan. Ni da pozove Hitnu pomoć, ni da vidi kako smo'', priča naš sagovornik.

On dodaje da je ubrzo ugledao svog brata koji je pritrčao u pomoć.

''Tada je došao moj brat, ali ja od šoka nisam znao ni gde sam, ni sa kim sam. Apsolutno ništa. Čuo sam ga kako mi govori: Čoveče, vidi tvoju Cecu. Ne pomera se. Pomogao mi je da ustanem, prišao sam joj. Nije se pomerala, prislonio sam ruku da vidim da li diše - nije disala'', grcajući u suzama priča suprug preminule Svetlane.

On dodaje da je i oko njegove Cece bila lokva krvi.

''Ležala je nepomično, moja lepa Ceca. Oko nje je bilo mnogo krvi i njene patike. Zamislite, od tolike jačine on ju je izuo. Kola su mu bila ulubljena od udarca'', priča sagovornik.

To je bio poslednji put da je vidi.

''U bolnici mi nisu dali da je vidim. Tražio sam, molio sam sve. Samo da je bar još jednom zagrlim, majku moje dece, ali ništa. Nisu mu dali, čak su me vezivali za krevet'', u suzama se priseća naš sagovornik.

Podsetimo, vozač Vujadin D. pušten je odlukom Trećeg osnovnog suda u Beogradu da se brani sa slobode uprkos činjenici da je imao 1.15 promila alkohola u krvi u trenutku nesreće.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading