IZ MARICE GLEDALA SAHRANU DETETA Majci ubijene Petre zabranjeno da prisustvuje ispraćaju!
Foto: Alo/Suzana Božinović/Drušvene mreže

Majci ubijene Petre (2), koji je očuh zverski usmrtio batinama, bivši suprug zabranio je da prisustvuje sahrani. Ona je ispraćaj ćerke na večni počinak gledala iz policijske marice parkirane pored groblja!

Mučki ubijena dvogodišnja Petra sahranjena je prekjuče na groblju u zaječarskom selu Grljan. Njenom ubici, očuhu Milošu Nikoliću, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo određen je pritvor do 30 dana. Iza brave je i majka Jelena, koja se tereti za zapuštanje i zlostavljanje deteta. Kako se sumnja, Miloš je Petru brutalno tukao pred njenim očima.

Devojčicin deda po ocu, Nebojša Vladulović, kaže za Alo! da je Petra sahranjena u belom kovčegu, sa belim krstom, i obučena u novu belu haljinicu.

Deda predosetio tragediju

Nebojša Vladulović ranije je rekao za Alo! da je Miloš tukao i bacao o zid i dvoje njegovih starijih unuka, koje je uspeo da izbavi iz pakla. Nažalost, Centar za socijalni rad nije mu dozvolio da sa sinom preuzme brigu i o maloj Petri i dodelio ju je majci. Kobnog dana Nebojša kao da je predosetio nešto, pozvao je telefonom Jelenu.

- Kao da me nešto teralo, pitao sam je da mi dozvoli da uzmem Petru malo kod sebe. Nije mi dala da dođem - ispričao je Nebojša.

IZ MARICE GLEDALA SAHRANU DETETA Majci ubijene Petre zabranjeno da prisustvuje ispraćaju!

Printscreen

 

- Obukli smo je kao anđela, u belo, jer je to i bila. Ali, njenu dečju lepotu uništile su tamne modrice po licu koje su se videle, dok je iz malenih ušiju virila zgrušana krv. Monstrum ju je zverski pretukao - skrhano nam kaže deda Nebojša.

Sahrana je, kako kaže, bila veoma tužna, velika... Došli su meštani, prijatelji, kao i rodbina majke Jelene, ali ona sama nije prisustvovala jer su Vladulovići to zabranili.

- Pre sahrane zvali su nas iz policije i pitali da li mogu da dovedu majku Jelenu, koja je u pritvoru. Mi smo to odlučno odbili! Rekli smo im da može da dođe na grob, to niko ne može da joj zabrani, ali kada mi svi odemo. Posle sahrane, ugledali smo na raskrsnici jedan policijski „punto“ i maricu. Tu je čekala moja bivša snajka da se raziđemo, i onda su je doveli na grob njenog deteta - priča deda Nebojša.

Podsetimo, kobnog dana, 21. februara, Jelena je sa detetom koje je bilo bez svesti pojavila u bolnici tvrdeći da je Petra pala. Lekari su sat vremena pokušavali da reanimiraju devojčicu pre nego što je podlegla strašnim povredama.

Kako je pokazala istraga, one nisu bile prouzrokovane padom, već ju je očuh Miloš Nikolić pretukao, kako je kasnije sam priznao, jer ga je nerviralo to što je plakala! Obdukcijom su utvrđene brojne povrede glave, od kojih je jedna bila smrtonosna, kao i to da joj je od batina pukla jetra! Na saslušanju u tužilaštvu Nikolić se branio ćutanjem.

Očuhu preti doživotna,
majci do tri godine robije

Miloš Nikolić, ukoliko se dokaže njegova krivica za Petrinu smrt, može biti osuđen na robiju od 10 godina do doživotnog zatvora. Maksimalna kazna koju bi majka Jelena mogla da dobije zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje deteta ide do tri godine zatvora.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading