ŠETNJA PSA NA VOŽDOVCU PRETVORILA SE U KRVAVU DRAMU "Taj što je izbo komšiju nožem i pokušao da mu otme psa i ranije nam je pravio probleme"
Foto: Shutterstock

Kako saznaju mediji, pas je rase špic pomeranac, koji inače na našem tržištu košta od 400 do 1.500 evra u zavisnosti od pedigrea.

''Šetao sam psa. Vraćao sam se iz Ulice Dragice Končar ka Zaplanjskoj. Kada sam bio u Zaplanjskoj u blizini zgrade broj 61 čuo da se neko svađa. Nisam znao ko je. U jednom trenutku primetio sam muškarca koji je išao ka Vladimiru i čuo sam povike "dođi ljubavi", priča nam komšija napadnutog Vladimira, Miroslav S. koga smo zatekli na mestu gde se odigrala drama.

LIŠEN SLOBODE DILER U SREMSKOJ MITROVICI Policajci mu našli marihuanu i vagicu

Nakon toga, kaže, ušao je u zgardu, bi kasnije saznao da je uveče oko 22 sati dolazila policija. Kasnije je saznao da je Vladimir napadnut, odnosno da je izboden nožem.

Miroslav dodaje i da Vladimir živi sa ženom i decom.

''Oni su jedna dobra porodica. Mislim da je tu trenutno i Vladimirova majka, ali da od sinoć ništa više nisam čuo o njemu'', rekao je Miroslav S.

ŠETNJA PSA NA VOŽDOVCU PRETVORILA SE U KRVAVU DRAMU

null

 

Napadač uhapšen

Aleksandar M. (32) koji je sinoć pokušao da otme psa Vladimiru u parku ispred zgrade u Zaplanjskoj ulici, a nakon čega ga je izbo nožem i naneo mu teške telesne povrede, ubrzo je sinoć i uhapšen.

Komšije kažu da im je Aleksandar M. poznat od ranije po problemima koje pravi.

''Ovo nije prvi put da pravi probleme. Našao je ovog mirnog čoveka da napadne. Kakavi sve danas šetaju slobodno ulicom'', pričaju komšije za beogradski portal.

Novinarska ekipa beogradskog medija pokušala je da razgovara i sa suprugom Vladimira V. (42). Ona je otvorila vrata, držeći psa špic pomeranaca u rukama, ali je rekla da nije u stanju da daje izjave za medije.

Podsetimo, nakon što je zadobio teške telesne povrede, Vladimir V. je prabačen u Urgentni centar. Nismo uspeli da saznamo kakvo mu je trenutno zdravstveno stanje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading