POSLE 4 MESECA UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU NA ZVEZDARI Pucali na mladića, pa pobegli - kod jednog napadača pronađena droga
Foto: Alo/Alo/Masonari Jošida
POSLE 4 MESECA UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU NA ZVEZDARI Pucali na mladića, pa pobegli - kod jednog napadača pronađena droga

Alo/Masonari Jošida

 

 

G. D. se sumnjiči da je 1. novembra 2022. godine, u Ulici Miljana Miljanića na Zvezdari ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu dvadesetdevetogodišnjeg mladića koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede opasne po život.

RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA KRIJUMČARA LJUDI Osmoro privedeno, među njima i niški auto-prevoznik  

Takođe, krivična prijava za ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu podneta je protiv M. M. (30), M. M. (25), J. P. (28), D. I. (23) i F. G. (24) koji se nalaze u pritvoru zbog prethodno učinjenih krivičnih dela.

Oni se sumnjiče da su pomogli G. D. tako što su preduzeli niz radnji u cilju izvršenja krivičnog dela, njegovog bekstva i uklanjanja tragova.

Prethodno je policija pretresom stana u Boleču koji koriste M. M., M. M., G. D., kao i osumnjičeni S. M. (26) zaplenila oko dva kilograma amfetamina i manju količinu marihuane, zbog čega se oni terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osim toga, policija je u prethodnom periodu kod J. P. pronašla pištolj sa prigušivačem, zbog čega se on tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom G. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, dok se M.M., J.P., M.M., D.I., F.G. i S.M. nalaze u pritvoru.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading