OPELJEŠILI RESTORANE I FRIZERSKE SALONE Novosadskim lopovima sve bilo malo, pa ukrali i humanitarnu pomoć
Alo!/M. Š.

Sumnja se da su njih trojica provalila u dva ugostiteljska objekta i jedan frizerski salon i ukrali novac, tablet, kutiju sa humanitarnim prilozima i frizerski pribor.

POLICIJA OD RANOG JUTRA U AKCIJI INFINITI U saradnji sa Evrodžastom, pretreseno 16 lokacija širom Srbije - plenila evre i kriptovalute 

Takođe, sumnja se da su pokušali da provale u još jedan ugostiteljski objekat.

Policija je, operativnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičene, kao i deo ukradenog novca i predmete za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Uhapšen i diler sa 240 grama heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su i B. L. (1978) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio dva krivična dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je pronašla 240 grama heroina i pištolj, kalibra 9 mm.

Sumnja se, takođe, da je B. L. prodao heroin tridesetsedmogodišnjaku iz Beočina kod koga je policija pronašla ovaj narkotik.

B. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Protiv Beočinca biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite najnovije VESTI SA  FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading