POČELA DA SE PORAĐA DOK SU JE HAPSILI Trudnica švercovala duvan, pa šokirala policiju u Zaječaru!
Foto: Shutterstock/Alo/M. Š.

Tada je stigla dojava da određen automobil prevozi iligalni rezani duvan bez akciznih markica. Ekipe su izašle na mesto gde bi taj automobil, prema dojavi, trebalo da prođe. Čekali su, i kada se takvo vozilo pojavilo, oni su ga zaustavili. Za volanom je bila žena i policija je prišla do nje. Zatražili su najpre dokumenta na uvid, a ona ih je pružila.

- Vozač je bila žena, u dokumentima je pisalo da je iz Šapca, da ima 30 godina. Kazali smo joj da ćemo pregledati gepek i pregledom smo pronašali 120 kilograma ilegalnor rezanog duvana. Policija je onda kazala ženi da izađe iz automobila. Ali, kada je otvorila vrata, i kada su policajci mogli da joj vide i telo, umalo se nisu šokirali.

- Odmah smo joj kazali da izađe iz automobila, i umalo se nismo šokirali kada je otvorila vrata jer je bila trudna. Stomak joj bukvalno bio do volana. Pomogli smo joj da izađe i videli da ona ima trudove! Hitno smo je odvezli u bolnicu, gde se ona ubrzo porodila – sećaju se nadleđni.

Tada je policija saznala da je ova mlada žena pobegla iz bolnice! Ona je bila u Beogradu na odeljenju ginekologije jer je imala sve znakove da će se u neko skorije vreme poroditi. Iz bolnice je pobegla jer je imala dogovorenu turu za duvan, i uspela da se doveze čak do blizine Zaječara.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading