''DOBAR DAN, BRAJAN VOLŠ OVDE. IZVINITE NA UZNEMIRAVANJU'' Ovako je muž nestale Beograđanke glumio ucveljenog supruga!
Foto: Privatna arhiva/Tanjug/facebook/Printscreen

"Dobar dan, Brajan Volš ovde. Ne mogu da stupim u kontakt sa Anom već nekoliko dana. Danas sam razgovarao sa ljudima sa njenog posla... Izvinite što vas uznemiravam, nadam se da je sve u redu"...

Ovim rečima se Brajan Volš, suprug ubijene Ane Volš kojoj se trag izgubio 1. januara, obratio javnosti u prvim danima nestanka njegove supruge.

MAJKA ANE VOLŠ TVRDI ''Svekrva Dajana je ključni svedok'' - mislila je da deca nisu Brajanova

Već tada, po načinu na koji se obratio, javnost je posumnjala da se iza njenog nestanka krije upravo on. Te slutnje su se ubrzo i obistinile...

Mesec i po dana prošlo je otkako je Beograđanka Ana Volš viđena živa. Te novogodišnje noći, u iznajmljenoj kući u Kohasetu u kojoj je Ana živela sa suprugom i tri sina, Ana je bila sa Brajanom i još jednim prijateljem, koji je otišao oko 1.30. Šta se kasnije događalo, rekonstruisalo je tužilaštvo koje je protiv Brajana Volša podiglo optužnicu za Anino ubistvo.

Prema njihovim navodima, Brajan je te večeri ubio Anu Volš, a potom je telo raskomodao i otarasio ga se na nepoznatim lokacijama.

 

Uprkos tome što do danas nije pronađeno, Brajan se tereti za njeno ubistvo, imajući u vidu brojne tragove koje je policija u međuvremenu pronašla, poput krvavog, polomljenog noža u podrumu, krvavih fleka, bizarne Gugl pretrage kojom se Brajan informiše kako se najbolje otarasiti tela i slično.

Istrazi je pomogao i sam Brajan jer je policiju, još dok se Ana zvanično vodila kao nestala osoba, lagao o svom kretanju.

Policija je naime otkrila da je Brajan, umesto što je, kako je sam ispričao, išao da kupi mami namirnice, zapravo kupovao sredstva za čišćenje u iznosu od 450 dolara. Tih dana obreo se u jednoj lokalnoj redakciji odakle je javnosti poslao apel za pomoć u potrazi za Anom. Upravo ta poruka bila je dovoljna da Brajan navuče gnev javnosti na sebe.

U njoj se najpre predstavlja, a zatim opisuje da sa Anom ne može nekoliko dana da stupi u kontakt, te dodaje da je siguran da je sve u redu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading