ČEKA SASLUŠANJE KOD TUŽIOCA Hirurg u ćeliji sa nekoliko pritvorenika: Pati za decom, leči se od ekcema
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Poznati plastični hirug je još nije dao iskaz kod tužioca, a očekuje se da će biti saslušan za dve nedelje.

Prema saznanjima njegovog branioca, Đorđa Kalanja, doktor N. O. se jako brine za svoje troje dece, koji su sada sa njegovom suprugom.

- On je mnogo vezan za svoju decu, jer je veliki otac. Rođaci, prijatelji i kolege zovu i brinu se za njegovo fizičko i psihičko zdravlje. On je na rukama dobio ekcem, koji leči kremama. Još se nije izjasnio o optužbama svoje supruge, koja takođe treba da bude saslušana kod tužioca- kaže za medije dobro upućen izvor.

Mladić preminuo nakon 14 dana: Tukli ga u toaletu dok se nije onesvestio, nastavili da ga biju u bašti - Alo.rs

Kako mediji prenose, zasad nema naznake pomirenja između supružnika,koji su 15 godina važili za skladan par.

N. O. uhapšen je 1. februara zbog sumnje da je fizički i psihički zlostavljao suprugu, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu mu je odredilo pritvor do 30 dana.  

I. O. je najpre izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje pre intervencije policije. Kako saznajemo, ona je po zanimanju pravnik.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede.

Tada je obavljen je razgovor i sa N. O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od N. O. je oduzet pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading