OTEO BIVŠU ŽENU, VEZAO JE ZA DRVO I SILOVAO Italija izručuje Srbiji ovog Beograđanina, on u strahu: "Ubiće me ako odem tamo" (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/EPA/Italijanski mediji

Kako prenose italijanski mediji, na njegovo izručenje čeka se od 2019. godine, ali je Žalbeni sud u Bolonji dao zeleno svetlo.

Ipak, njegovo izručenje biće moguće tek u septembru ove godine, budući da mu tada ističe trogodišnja kazna kućnog zatvora na koju je osuđen u Italiji zbog otmice i silovanja svoje bivše žene, koju je čak pola sata držao vezanu za drvo. 

OTEO BIVŠU ŽENU, VEZAO JE ZA DRVO I SILOVAO Italija izručuje Srbiji ovog Beograđanina, on u strahu:

Italijanski mediji

 

Italijanski mediji navode da je, po saznanju da će biti izručen, Beograđanin rekao: "Ako me izručite Srbiji, biću ubijen". 

Međutim, italijanski mediji pišu da je on pre nekoliko dana prekršio kaznu kućnog zatvora, zbog čega bi izručenje još malo moglo da sačeka. 

- Karabinjeri su ga uhvatili u prostorijama ESP-a, što se smatra kršenjem odredbe Nadzornog suda, koji mu je omogućio da napusti dom kako bi obavljao volonetrske poslove. Bio je u društvu žene, a policiji je rekao da ide kod zubara. Zbog tog krivičnog dela očekuje se da će mu kazna biti povećana - navodi izvor. 

Inače, ovaj Beograđanin živi s porodicom u Raveni, na severu Italije. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading