DVE GODINE ZATVORA ZA MODNOG KREATORA? Počinje suđenje Darku Kostiću
Alo!

U optužnici Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom modnom kreatoru je stavljeno na teret da je krivična dela izvršio 19.04.2022. godine na taj način što je, u svom ateljeu, oduzeo slobodu kretanja oštećenom. Naime, on je navodno, Š.H. gurnuo u špajz, vezao mu ruke, a potom mu, držeći nož u rukama, uputio ozbiljne pretnje da će ga ubiti.

Žrtva je, nekako, iskoristila nepažnju Kostića koji je izašao iz prostorije i - pobegao.

U dokaznom postupku zamenik javnog tužioca je saslušao okrivljenog modnog kreatora  koji je negirao navode krivične prijave.

Ispitan je i oštećeni koji je rekao da je kobne večeri bio na žurci, da je sve "bilo lepo", a onda je odjednom, krenulo po zlu i opisao način na koji je Kostić izvršio navedena krivična dela za koji se tereti.

Takođe, tokom istrage, ispitani su svedoci, te su pribavljeni i podaci i druga dokumentacija neophodna za utvrđivanje činjeničnog stanja u ovoj krivičnopravnoj stvari.

Tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog Kostića oglasi krivim i izrekne mu jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od dve godine, kao i meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim.

Inače, podsetimo, Kostić je prethodno, u leto 2021. godine, već bio osuđen pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge u stanu za, navodno, ličnu upotrebu. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading