UŽIVAO U LUKSUZU DO HAPŠENJA U NEMAČKOJ Detalji iz života osumnjičenog serijskog ubice iz Srbije: Razbacivao se parama i bio u društvu pevačica
Foto: Printscreen

Osumnjičeni Srbin, podsetimo, uhapšen je 1. februara u predgrađu Švebiš Hola zbog sumnje da je ubio penzionerke Hajdemari K. (77) i Gertraute N. (89), a takođe, proverava se i njegova umešanost u ubistvima još dve penzionerke iz istog kraja.

D. J. je ako je sudeći po društvenim mrežama, skoro svakodnevno objavljivao šta radi i kako se provodi, pa je tako često bio na proslavama gde pevaju poznati, sa kojima se fotografisao.

Kod D. J. na Fejsbuk profilu može se naći i njegova fotografija sa poznatim srpskim pevačicama.

Kako je ranije za medije otkrio njegov poznanik, D. J. je živeo na "viskoj nozi" i često se hvalio luksuzom u kome je živeo.

Saslušani brat i sestra iz pakla koji su ubili maćehu, pa izboli oca - Alo.rs

- Razbacuje se parama! Renovira dve kuće koje su mu kao vile i to po nekoliko puta. Kuće su mu opremljene po poslednjoj modi, a nameštaj je dovozio čak iz inostranstva. Svaki put bi iz Nemačke dolazio sa besnim novim kolima, koje radeći posao za koji se predstavljao nije bilo moguće - rekao je poznanik uhapšenog i dodao da je on imao paravan za život u Srbiji.

- D. J. voli život na viskoj nozi i uvek je markirano obučen. Na svoja veselja uvek zove poznate pevače sa estrade da mu zabavljaju goste i hvali se time.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading