NOVI DETALJI MONSTRUOZNO ZLOSTAVLJANJE U SELU KOD PLANDIŠTA Prodao konja, krmaču: Sinu kupio mladu za 600 evra, pa je obojica silovali!
Foto: Alo/Foto: Alo!

Oni su pre jezivog iživljavanja "kupili" nesrećnu devojku od njenog oca, da bi se navodno udala za Nedeljka, ali čim su je doveli kući, otac i sin su je zverski silovali, i to više puta!

Kako smo saznali od izvora iz istrage, silovanje se dogodilo u noći između 2. i 3. februara, u selu nadomak granice sa Rumunijom.

- Marijan i njegov sin Nedeljeko su došli do kuće D. M. i zaprosili je, a njenom ocu i majci su dali 600 evra. Devojka nije želela taj brak, ali pošto su je roditelji naterali na to, krenula je sa Marijanom i Nedeljkom. Pokušala je usput čak i da pobegne, ali nije uspela -  rekao je naš sagovornik, i dodao:

- Kad su stigli kući, usledila je jeziva tortura. Otac i sin su celu noć na smenu silovali nesrećnu tinejdžerku, preteći joj da će je ubiti ako pokuša da pobegne. Srećom, devojka je skupila hrabrost i uspela je da pobegne od monstruma, nakon čega je o svemu obavestila policiju -objasnio je naš sagovornik.

Marijan i njegov sin su ubrzo uhapšeni, a D. M. je upućena na lekarske preglede, gde su joj utvrđene povrede po genitalijama. Nasilnicima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana, a terete se za krivično delo silovanje.

Komšije nasilnika ispričale su nam da su Marijan i Nedeljko "loši i prgavi ljudi".

- Marijan se hvalio kako je prodao krmaču, tri praseta i konja kako bi kupio mladu za svog sina, a onda su je obojica zlostavljali. Ljudi ih ne vole i izbegavaju ih jer su često pravili probleme. Meni su krali krompir, luk, sve što bih posadio. Ništa ne rade, samo kradu, a u kući ih ima više od desetoro - kazao je komšija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading