DETALJI ZLOČINA U PLANDIŠTU Nesrećnu devojku zlostavljali otac i sin: Baba prijavila nestanak unuke, ona prodata za 600 evra
shutterstock/duchic

Posle saslušanja, Tužilaštvo je tražilo da se obojici osumnjičenih odredi pritvor do 30 dana kako boravkom na slobodi ne bi uticali na svedoke, što je i prihvaćeno od strane suda.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, M. J. i N. J. su osumnjičeni da su 2. i 3. februara, u Margiti, upotrebom sile i uz pretnje, prinudili devojku na obljubu.

Nekoliko dana pre incidenta, otac i sin su zajedno došli kako bi isprosili D. M. za snaju, odnosno suprugu. Devojka, kako saznajemo nezvanično, nije želela da se uda, ali su M. J. i N. J. roditeljima buduće mlade za nju dali kaparu.

 

 

- Budući svekar je, navodno, pre oko nedelju dana, za mladu dao 600 evra kapare - navodi naš izvor iz istrage. - Hvalio se kako je prodao konja, svinju i tri praseta da bi zaradio pare za snaju. I pričao je da će tek za svadbu da se pokaže...

Iako se bunila i nije htela da se udaje, D. M. je nakon toga, na silu, odvedena iz roditeljske u mladoženjinu kuću.

Tamo je usledio pakao. Posle verbalnog vređanja i fizičkog maltretiranja, budući svekar i mladoženja, primoravali su je i na seksualne odnose, koje ona nije želela i maksimalno se opirala. Ali, M. J. i njegov sin su bili jači i iskoristili su nemoć nesrećne devojke. Ipak, D. M. je nekako uspela da im pobegne i vrati se kući i roditeljima. Nakon toga prijavila je oca i sina za silovanje.

OTMICU PRIJAVILA BABA

Kako saznajemo, nestanak D. M. policiji je prijavila njena baba u petak, oko 17.30. Tom prilikom je policiji rekla da je unuka dan ranije otišla od kuće i da je čula da su je protiv njene volje odvela dvojica muškaraca iz jednog sela kod Plandišta.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading