UBIJENA MARINA DANAS SAHRANJENA Od nje se oprostila cela Trešnjevica
Foto: Printscreen/Printscreen/RTVParaćin

Meštani ovog podjuhorskog sela sa leve strane Velike Morave kažu da je Marina bila "jednom čovek" i da je stradala "na pravdi boga", od ruke sina čoveka sa kojim je živela skoro deset godina, tako da su ih svi smatrali bračnim parom mada nisu bili venčani i živeli su svako u svojoj kući.

Podsetimo, nakon što je 5. februara uveče upao u njenu kuću i izbo je nožem, ubica je ostavio nesrećnu ženu usmrćenu i krvavu u krevetu, a zatim je polupao i uništio većinu stvari u kući kao da je nešto tražio.

UBIJENA MARINA DANAS SAHRANJENA Od nje se oprostila cela Trešnjevica

Društvene mreže

 

Potom se vratio u svoju kuću udaljenu nekoliko stotina metara i napao oca Miloša (57) nožem želeći i njega da ubije. Otac je, na sreću, uspeo da pobegne i spase se i pored četrdesetak uboda koje je zadobio, a Marko se ujutru hvalio kako je zaklao Marinu pre nego što je sam otišao u policiju da se prijavi.

Nesrećnu ženu do večne kuće, pored ćerke Violete i sestre Jasmine, ispratili su i brojni rođaci, prijatelji i ostali meštani.

UBIJENA MARINA DANAS SAHRANJENA Od nje se oprostila cela Trešnjevica

Printscreen/RTVParaćin

 

Meštani su naveli da su Marko i Milica godinama zlostavljali nesrećnu Marinu.

Komšije i rođaci ove dve porodice za medije kažu da su Marina i Miloš toliko dugo trpeli psihičko i fizičko nasilje od strane Miloševe dece, da su se svi plašili da su se svi plašili da će ih jednog dana ubiti oboje.

ovo nije prvi put da su Marko i Milica napali svoju maćehu, koja je zbog problema sa njima, ostala da živi sama u kući. Komšinica koja živi blizu porodične kuće Pavlovića, za medije je ispričala da su Marinu brat i sestra već tukli.

- Komšija je jedan dan jedva spasio jadnu Marinu. Milica joj je udarala glavom u zid i čupala je za kosu. Tad su je spasili, ali sada nikoga nije bilo da joj pogne. Jednom je spasena ona, jednom on - kaže komšinica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading