"MANEKENKA" PUSTOŠILA RADNJE PO SRBIJI Uhapšena Kraljevčanka (25): Harala po buticima u Kruševcu, Kragujevcu
Printscreen

Osuđena S.M. je u Čačku u maju prošle godine počinila dve krađe zbog kojih joj je određena jednogodišnja robija.

- Najpre je ušla u butik na čačanskoj zelenoj pijaci, gde je isprobavala tekstilnu robu, majice i druge odevne predmete i od prodavačice stalno zahtevala da je uslužuje sa robom. Posle izlaska iz kabine kazala je da ova odvoji svu robu koju je probala i da će je kupiti, ali kad naknadno dođe sa majkom kako bi platila. Dok je prodavačica donosila robu na probanje okrivljena je iskoristila njenu nepažnju i ukrala joj novčanik sa drvene stalaže u kome je bilo 12.000 dinara, pa sa parama pobegla iz radnje - potvrđeno je za agenciju RINA.

Evo u kakvom je stanju upucani muškarac - Alo.rs

Dve nedelje kasnije, a bio je 31. maj, okrivljena je u butiku robne kuće „Partizanka” u centru Čačka razgledala kapute i zimske jakne, pa je jednu jaknu isprobala.

- Tada je u radnju ušla druga mušterija kojoj je prodavačica posvetila pažnju, a okrivljena je iskoristila trenutak i iz tašne radnice, odložene upravo na strani gde su bile jakne, ukrala novčanik sa 8.000 dinara i 60 evra. I tu je na kraju ispričala istu priču kako će doći sa majkom da plati jaknu i onda pobegla sa ukradenim parama - rekao je izbor upoznat sa slučajem.

Međutim, inspektori su joj ubrzo ušli u trag.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading