KO JE PAMELA KOJA TVRDI DA JE PRIJATELJICA ANE VOLŠ? Nema sliku s nestalom Beograđankom, sudi joj se za višemilionsku prevaru
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Tokom nedavnog pojavljivanja na TV, biznismenka Pamela Bardi iz Masačusetsa tvrdila je da je prijateljica sa Anom Volš, dodajući da se nada brzom zatvaranju slučaja.

 

U jednoj od objava na Fejsbuku povodom nestanka Ane Volš, Bardi je takođe spomenula i svoju "mentorku", koja je navodno umrla pod sumnjivim okolnostima 2020. godine.

NESTANAK ANE VOLŠ, LIKVIDACIJE BRAČNOG PARA, TROJE DECE Sjedinjene države uzdrmao niz tragedija, sve muče razna pitanja

Sada TB Daily News prenosi da se radi od Džudit Benmoše koja je navodno bila mentorka Bardi i umrla 2020. godine.

Prema njenoj stranici na Fejsbuku, Bardi je biznismenka, radi sa nekretninama i motivacioni govornik. Takođe je predsednica firme za nekretnine The Mosche Group.

Danijel, sin Džudit Benmoše, tužio je Bardi pred sudom u Norfolku, rekavši da je ona iskoristila demenciju njegove majke i njegov alkoholizam da ih ubedi da prepišu kuće u Bruklinu i Zapadnom Roksberiju. Prema tužbi, Bardi je namerno postajala bliska sa Džudit dok se njeno zdravlje pogoršavalo zbog demencije. Navodno ju je ubedila da potpiše akte u julu 2020, samo četiri meseca pre nego što je umrla.
KO JE PAMELA KOJA TVRDI DA JE PRIJATELJICA ANE VOLŠ? Nema sliku s nestalom Beograđankom, sudi joj se za višemilionsku prevaru

Tanjug

 

Kako je Danijelov potpis takođe bio potreban, u tužbi se navodi da je on to potpisao jer ga je Bardi slagala da će izgubiti svoje SSDI beneficije, ukoliko to ne uradi. Svojim potpisom prebacio je tri miliona u nekretninama Bardi. Kuća je vredna 2,5 miliona dolara, ali Bardi je imala poteškoća da je renovira jer se nalazila u istorijskom okrugu.

Bardi je imovinu u Bruklinu prebacila na preduzeće koje je osnovala pod nazivom Lady B, LLC u aprilu 2021, jedno od najmanje devet preduzeća koje je osnovala.

Ona je takođe optužena da je zaplenila sve bankovne račune Džudit Benmoše i dragocene antikvitete. S druge strane, kako se navodi u tužbi, Danijel nije dobio skoro ništa.

Iako se Pamela više puta pojavljivala u američkim medijima i govorila o nestaloj Ani, čini se da nema dokaza da su njih dve bile prijateljice. Nikada nisu bile prijatelji na Fejsbuku i nisu se pratile na Instagramu.

Na Aninom profilu nema slika Pamele, a inače je bila veoma aktivna na mrežama i stalno je objavljivala fotografije sa prijateljima i kolegama. Takođe nema ni Aninih slika na Pamelinom profilu, a ona je, inače, uklonila sve objave od 2007. godine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading