DECA IZ PAKLA Ćerka držala oca, sin ga ubadao! Pre toga zaklao maćehu!
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Marko P. (23) iz sela Trešnjevice pokraj Paraćina predao se juče ujutro policiji nakon što je sa sestrom Milicom (27) pokušao da ubije oca Miloša (58) i naneo mu više od 40 povreda nožem! U policiji je usledio još jedan šok, kada je Marko inspektorima priznao da je prethodno ubio maćehu Marinu M. (50)!

Za Markom se od ponedeljka uveče tragalo jer je nožem povredio oca, dok se za napad na maćehu uopšte nije ni znalo. Kada se pojavio u policiji i izneo šokantno priznanje, patrole su se odmah uputile na Marininu adresu i zatekli jeziv prizor. Daljom istragom se utvrđuje da li je Marko sam ubio Marinu ili mu je u zločinu pomagala sestra.

DECA IZ PAKLA Ćerka držala oca, sin ga ubadao! Pre toga zaklao maćehu!

Društvene mreže

 

- Kako se sumnja, Marko je najpre tokom dana došao do kuće u kojoj je živela Marina, te ju je bukvalno zaklao. Zatim se vratio kući u kojoj je zajedno sa sestrom nastavio krvavi pir i pokušao da ubije oca. Kao motiv se spominje netrpeljivost i ljubomora, odnosno njegova veza s Marinom - priča izvor Alo!.

DECA IZ PAKLA Ćerka držala oca, sin ga ubadao! Pre toga zaklao maćehu!

Printscreen/RTVParaćin

 

 

Marinina ćerka: Zaklali su je u krevetu zbog novca

Violeta Ž., ćerka ubijene Marine, ispričala je da se u nedelju čula s majkom i da ništa nije slutilo na tragediju, a onda su joj juče ujutru javili tragične vesti.

- Majku su zaklali u krevetu najverovatnije kuhinjskim nožem, ali on nije nađen ovde u kući. Nakon toga su nam isprevrtali sve po kući, lomili i čupali sve! Posle su otišli kod svog oca i njega izboli, ali je srećom živ - rekla je ona.

U Marininoj porodici kažu da ovo nije prvi put da se dešavaju incidenti.

- Milica je Marinu ranije tukla, ali niko joj ništa nije mogao jer je bila bolesna - kaže Marinina sestra.

Marko je, prema njenim rečima, bio dobar prema Marini, ali je kasnije i on promenio ponašanje. Marinina porodica sumnja da je motiv bio novac.

- Marina je dizala kredite za njih - dodaje neutešna porodica.

Kako objašnjava, između dece i oca najpre je izbila svađa, a zatim su Marko i Milica zajedno nasrnuli na oca.

DECA IZ PAKLA Ćerka držala oca, sin ga ubadao! Pre toga zaklao maćehu!

Printscreen/RTVParaćin

 

- Marko je dohvatio kuhinjski nož i počeo oca da ubada po telu i nogama. Otac je pokušavao da se odupre, dok ga je, prema njegovim navodima, u tome sprečavala ćerka koja ga je držala - kaže naš sagovornik.

Sav krvav otrčao kod komšinice

Komšinica Dragica J. rekla je da je gledala televizor kada joj je na vrata banuo okrvavljeni Miloš.

- Oko 22 sata neko mi je lupao na vrata. Skočila sam, pogledala i videla Miloša. Pitam: „Miško, šta je bilo?“, a on kaže: „Zovi brzo Hitnu, izboli me Marko i Milica.“ Sva sam drhtala, odmah sam pozvala policiju i rekla: „Hitno dođite, izboden je čovek. Čovek je sav krvav“ - priča Dragica, i navodi da joj je komšija nakon toga tražio vodu, ali nije mogao da uzme čašu jer mu je ruka bila polomljena.

- Po selu se priča da su i ranije bili nasilni prema Marini i da ona zbog toga nije dolazila u njihovu kuću. Jutros smo tek saznali da je nesretnica preklana - rekla je komšinica.

Otac je ipak uspeo da se otrgne i otme nož od sina. Tad je Marko dohvatio metalnu štanglu dugu metar i po i njome udario oca po ruci. Koliko je jak udarac bio, svedoči činjenica da mu je polomio ruku.

DECA IZ PAKLA Ćerka držala oca, sin ga ubadao! Pre toga zaklao maćehu!

Društvene mreže

 

- Otac je nekako uspeo da se oslobodi i pobegne kod komšije, odakle je obavestio policiju i Hitnu pomoć. Policija je tad u kući zatekla samo Milicu, koja je odmah privedena - rekao je izvor.

Milica se lečila, Marko se drogirao

Prema rečima komšija, Milica se lečila na psihijatriji i najverovatnije pati od šizofrenije. Marko je, kako kažu, do pre nekoliko godina bio momak za primer, a onda je upao u kandže narkomanije.

- Oni su živeli s ocem u lepoj kući zahvaljujući babi i dedi koji su radili u Austriji. Otac ih je izdržavao tako što je vukao drva iz planine i prodavao ih, ali oni nisu nikada bili zadovoljni. Marinin jedini greh je bio što je volela Miloša - rekle su Marinine komšije.

Otac je zbrinut u paraćinskoj bolnici gde mu je konstatovano oko 40 povreda nanetih nožem, koje su, srećom, bile površinske. Njegovom sinu i ćerki u međuvremenu je određeno zadržavanje, nakon čega će biti privedeni na saslušanje. 

DECA IZ PAKLA Ćerka držala oca, sin ga ubadao! Pre toga zaklao maćehu!

Printscreen/RTVParaćin/Privatna arhiva

 

 

Otac robijao zbog ubistva taksiste

Miloš P. je u mladosti robijao deset godina zbog ubistva taksiste u Beogradu.

- Miloš je navodno nakon svađe 1970. godine ubio taksistu na teritoriji Beograda i za to krivično delo bio je osuđen na 20 godina, ali se zbog dobrog vladanja našao na slobodi nakon 10 godina - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Sagovornik Alo! blizak istrazi navodi da se istraga nastavlja kako bi se utvrdile sve činjenice vezane za svirepo ubistvo i pokušaj ubistva.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading