ZAKLALI SU MOJU MAJKU, KRV JE PO CELOJ KUĆI Ćerka ubijene Marine opisala horor scenu, otkrila i motiv zločina! (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen/RTVParaćin

- Ja sam se juče popodne čula sa njom, ništa nije slutilo na tregediju, a onda su jutros javili najstrašnije vesti. Moju majku su zaklali u krevetu, tragovi krvi su po celoj kući - kaže Violeta Ž.

Prema njenim rečima, ubica Marko P., sin Marininog partnera Miloša, prvo je ubio nju, isprevrtao celu kuću, pa otišao da ubije oca.

- Prvo su zaklali moju majku, čuli smo da je kuhinjskim nožem, ali on nije nađen ovde u kući, pa su nam isprevrtali kuću, lomili i čupali sve. Posle su otišli kod svog oca i njega izboli, ali je srećom živ - kaže ona.

Markova sestra Milica P. pomogla mu je da povrede oca, ali nije sigurno da li je bila sa njim i u Marininoj kući.

- Ovo nije prvi put da se dešavaju incidenti. Milica je Marinu ranije tukla, ali niko joj ništa nije mogao jer je bila bolesna - kaže nam Marinina sestra.

Marko je, prema njenim rečima, bio dobar prema Marini, ali je kasnije i on promenio ponašanje. Marinina porodica sumnja da je motiv bio novac.

- Marina je dizala kredite za njih - dodaje neutešna porodica ubijene.

Inače, povređeni Miloš P. ima još dvoje dece koji ne žive s njim, a Markova i Miličina majka ne živi s njima, jer se nakon razvoda od Miloša P. otišla u Zaječar.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading