NAPADAO SAMO SREDOM Ovo je scenario po kojem je Srbin birao svoje žrtve i ubijao ih po Nemačkoj!
Foto: Printscreen

Srbin (31) uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je ubio najmanje tri penzionerke, nakon hapšenja, u lokalnim medijima koji izvešatvaju o ovom slučaju, pojavile su se nove informacije.

Prema navodima nemačkih medija sumnja se da je serijski ubica birao žrtve starosti između 77 i 94 godina u oblasti Švebiš hola.  

- Sumnja se da je prilikom stupanja u kontak sa staricama imao određeni scenarijo. Prilazio je samo starijim ženama, a ubijao ih je nakon pljačke i isključivo sredom -navode nemački mediji.

Kako smo ranije izveštvali u Nemačkoj je uhapšen Srbin zbog sumnje da je počinio seriju ubistva. On je uhapšen nakon što je  prošle nedelje pronađeno telo 89-godišnje žene, u njenom stanu u selu Mihelbah. 

- Nakon hapšenja pojavila se i sumnja da je osumnjičeni, pored toga što je ubio ovu staricu odgovoran i za ubistvo koje se dogodilo u decembru ali i ona koja su se dogodila i dve godine ranije u oblasti Švebiš hola - navode nemački portali. 

NAPADAO SAMO SREDOM Ovo je scenario po kojem je Srbin birao svoje žrtve i ubijao ih po Nemačkoj!

 

 

Naime, policija sumnja da je uhpšeni Srbin odgovoran i za smrt smrt 77-godišnje žene u decembru prošle godine.

- Njeno telo je pronađeno u njenom stanu, a policija pretpostavlja da je uhapšeni muškarac odgovoran i za njenu smrt. Takođe ostao je i nerešen slučaj ubistva 94-godišnje starice, čije je telo pronađeno u oktobru 2020. godine, u neposrednoj blizini stana 77-godišnje žene. Čak i u tom slučaju, navodi Štutgarter cajtung , policija pretpostavlja da je ubistvo i počinilac bi mogao biti isti. U septembru 2021. tužilac je prvobitno zatvorio istražni dosije jer nije bilo dokaza, ali postoji mogućnost da dokazi sada budu pronađeni - navode lokalni mediji.

Inspektori su uočili sličnosti vezanao za tri slučaja. 

- Sve tri žrtve su bile satrije žene i muškarci, iz istog su kraja i svi su ubijeni sredom. Inspektori veruju i da je on odgovoran i za nedavni pokušaj oružane pljačke protiv 83-godišnjeg muškarca - objasnile su kolege nemačkih medija.  

Srbin koji živi sa suprugom i dvoje dece u Nemačkoj prilikom hapšenja nije pružao otpor.

- U toku su istražne radnje kako bi se utvrdilo da li je odgovoran za druga krivična dela, posebno nad starim ženama. Prema pisanju lista Štutgarter cajtung, juče je izvršen opsežni pretres stambenog kompleksa u kojem su se dogodila dva navodna ubistva. Svedoci su prijavili da su videli desetak policajaca u civilu koji su ogradili područje i takođe pregledali kante za smeće - pišu mediji i dodaju da je kasnije policija odvela Srbina sa lisicama na rukama.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading