MONSTRUOZNO Zaklala penzionera jer ju je terao na polne odnose?!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Fatmira Z. (38) uhapšena je juče zbog sumnje da je nasmrt izbola nožem penzionera Dragana V. (71) u njegovom stanu na Vračaru.

Kako saznajemo, žrtvu su u petak u 11.40 sati pronašli njeni rođaci u stanu u Ulici Sime Igumanova, a po telu je bilo više ubodnih rana, zbog čega se odmah sumnjalo na zločin.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičena je priznala da je ubila penzionera, a kao motiv zločina navodno je navela da ju je on primoravao na polne odnose.

- Ona je radila kao čistačica u stanu žrtve, pa je zbog toga locirana i uhapšena relativno brzo. Ona je ispričala svoju verziju priče, navodeći da je u jednom trenutku između nje i starijeg muškarca došlo do svađe. Navodno, rekla da je on najednom nasrnuo na nju kako bi je prisilio na odnos. Tvrdila je da je uspela da se odupre i da ga je ubila nožem kako bi se odbranila. Potom je oprala nož od krvi i pobegla - navodi naš izvor.

MONSTRUOZNO Zaklala penzionera jer ju je terao na polne odnose?!

Printskrin: Google Street View

 

Ipak, prema drugoj verziji događaja, zaposlenje koje je osumnjičena imala u stanu žrtve bilo je samo paravan za njihovu emotivnu vezu, a motiv zločna mogao bi da bude i koristoljublje.

- Dragan je živeo sam u stanu od smrti njegove supruge. Postoji mogućnost da je s osumnjičenom bio u emotivnoj vezi, koju je ona možda htela da iskoristi kako bi se eventualno dočepala njegovog novca i stana. Ipak, to je zasad samo trag koji policija istražuje - dodaje sagovornik.

Preuzeti snimci sa nadzornih kamera

Policija je posle zločina preuzela snimke sa nadzornih kamera koje se nalaze u zgradi, ali i sa okolnih objekata.

- Snimci će utvrditi ko je sve i kada ulazio i izlazio iz zgrade, što će istražnim organima pomoći u istrazi – navodi naš izvor.

 

Podsetimo, kada su rođaci zatekli iskasapljeno telo penzionera, odmah su alarmirali policiju. Oni su rekli da ne znaju kada je on preminuo, ali su ga dan ranije, u četvrtak, videli da odlazi u prodavnicu.

- Zvali smo ga više puta na telefon, ali se nije javljao, pa smo otišli do njegove zgrade. Kada smo ušli u stan, zatekli smo Dragana sa krvavom odećom na sebi. Pokušali smo da ga probudimo, ali nije reagovao. Kada smo se pribrali, pozvali smo Hitnu pomoć i policiju. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt i da utvrde da Dragan imao više ubodnih rana na telu - pričaju Vračarci koji su pronašli mrtvog penzionera.

MONSTRUOZNO Zaklala penzionera jer ju je terao na polne odnose?!

Printskrin: Google Street View

 

Inspekori su tokom uviđaja pretresli ceo stan pokojnika kako bi utvrdili da li je bilo premetačine. Uviđaj je trajao satima, a telo žrtve odvezeno je na obdukciju, koja će utvrditi kako je i kada nastupila smrt.

Komšije ubijenog penzionera kažu da je on uvek bio nasmejan i veseo.

- Ne sećam se da sam ga ikada video utučenog. Dan pre nego što je pronađen mrtav, delovao je čak i raspoloženiji nego inače. To je čovek koji se uvek smejao i bio prijatan prema drugima. Iako je živeo sam, deca su ga redovno obilazila - kaže komšija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading