MONSTRUM U BELOM MANTILU Hirurg ženi drškom pištolja lomio rebra, a sada sebe sažaljeva!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTV Pink

Plastični hirurg i potpukovnik Vojske Srbije N. O. (48), koji je uhapšen zbog sumnje da je drškom pištolja brutalno pretukao suprugu (42), saslušan je u tužilaštvu nakon čega mu je određen pritvor.

Dok su ga dovodili kod tužioca, preko glave je navukao kapuljaču kako bi se sakrio od očiju javnosti, a na saslušanju je ćutao i nije želeo da odgovara na pitanja!

- U zgradu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je u ranim jutarnjim satima doveden N. O. Na rukama je imao lisice, a na glavi kapuljaču. Spuštenog pogleda i skrivajući se, pokušavao je da izbegne novinare, ali i ostale ljude u hodniku. Nije podizao pogled sve vreme - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da se slično ponašao i kod tužioca.

- Spuštene glave odbio je da odgovara na pitanja. Branio se ćutanjem, a zatim mu je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor do 30 dana - kaže izvor Alo!

 

Stravičan slučaj otkriven je kada su komšije pozvale policiju i prijavile da u stanu u Zemunu muž tuče ženu. Patrola je otišla na adresu i zatekla ženu koja je bila sva u podlivima. Ona je bila toliko pretučena, da je policija tražila da je odvede na pregled i pozvala Hitnu pomoć koja ju je ambulantnim vozilom prevezla u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede.

- Lekari su joj konstatovali prelom dva rebra, prelom lakatne kosti i višestruke povrede glave, vrata, butine, trupa i ruku! - navodi naš sagovornik.

Preti mu pet godina robije

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je kao razloge za određivanje pritvora navelo da bi Nikola O. na slobodi mogao da utiče na svedoke i da bi mogao da „učini ili završi krivično delo kojim preti“.

- Pritvor je zatražen i zato što je krivično delo za koje je osumnjičen propisana kazna zatvora do pet godina, a delo je izvršeno sa elementima nasilja, kao i zbog uznemirenja javnosti - sapšteno je iz ovog tužilaštva.

Iako je isprva odbijala da prizna da ju je muž tukao, tvrdeći da se povredila dve nedelje ranije, kasnije se pod pritiskom otvorila.

- Rekla je da ju je najpre tukao rukama po telu i glavi, a onda je oborio na pod i šutirao. Ni tu se nije zaustavio, već je otišao po pištolj i tukao je drškom dok ga je ona molila da je ne ubije - objašnjava sagovornik Alo!

Uhapšeni hirurg nesrećnu ženu je zlostavljao dok je bio na bolovanju, jer ima bolest kože i ruku. Navodno mu krvari koža i počeo je da gubi osećaj u prstima. Naš sagovornik dodaje da se očekuje i svedočenje njihove troje maloletne dece, koju je, navodno, N. O. takođe zlostavljao.

 

Davio je čak i kablom!

Supruga Nikole O. je u razgovoru s policajcima priznala da je prošlu neviđenu torturu, ali da to, nažalost, nije bilo prvi put.

- Izjavila je da ju je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao oklagijom, pretio joj smrću, urinirao po njoj, pa čak je i davio kablom! - dodaje naš izvor.

Hirurg je u policiji negirao da je tukao ženu, rekavši da se s njom „samo sporečkao“. Njegov advokat kazao je juče da će njegov klijent uskoro, ipak, izneti odbranu.

- Moj klijent danas nije izneo odbranu u Tužilaštvu, koje ga tereti za nasilje u porodici, ali će to svakako, uraditi što pre! Pod velikim je stresom, u neverici i potpuno užasnut onim što mu se dešava - kazao je advokat Đorđe Kalanj za medije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

04.02.2023 07:25

Jos jedan dokaz da se to ne dogadja samo u siromasnim krugovima. Bolesnika ima svuda.