PORODIČNI PRIJATELJ DOKTORA OSUMNJIČENOG ZA PORODIČNO NASILJE: ''Toliko sam šokiran, da ne mogu da dođem sebi!''
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako kaže, lekar je navodno hteo i četvrto dete. Ističe i da su se voleli, te da ne može da poveruje da je doktor to uradio. On tvrdi da hirug nije imao poroke, da nije pio alkohol. Kako kaže, upoznao ih je kum koji je takođe lekar.

ADVOKAT HIRURGA OSUMNJIČENOG ZA NASILJE U PORODICI ''Pod velikim je stresom, u neverici i potpuno užasnut onim što mu se dešava''

''Ona je pravnik, a on hirurg uspešni, on je držao i neka predavanja na engleskom. Bio je i na televiziji. Ja stvarno ne znam šta da vam kažem, mnogo mi je teško'', priča sagovornik medija.

Komšija je ispričao i da je žena lekara sa Kosova i Metohije, dok je on iz Dalmacije.

''Stvarno ne znam šta se desilo te večeri, ali toliko sam šokiran da ne mogu da dođem sebi. Ne spavam'', dodaje on.

Ljubav cvetala samo na mrežama

Kako su mediji juče juče pisali, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

Izvor iz istrage je medijima da su komšije bračnog para u sredu oko 17 sati čuli buku i zapomaganje, pa su o tome obavestili policiju, koja je izašla na teren. Pripadnicima MUP Srbije koji su pozvonili na vrata porodičnog doma u Zemunu, otvorila je pretučena žena, koja je bila modra i oba oka su joj bila zatvorena.

''Lekar N. O. je nakon verbalne svađe pretukao suprugu, koju je navodno prvo rukama i nogama udarao po celom telu, da bi zatim otišao korak dalje i uzeo pištolj za koji ima dozvolu. Nesrećna žena je zakukala da je ne ubije, a on je pomahnitao i počeo da je udara drškom pištolja i tako joj naneo teške povrede'', kaže izvor iz istrage.

Žrtva je nakon prebijanja kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

- Lekari su konstatovali da I. O. ima teške povrede - četiri rebra su joj slomljena, nadlaktica, ima i hematome po telu. Izvor upoznat sa slučajem kaže da se nesrećna žena slomila i sve priznala inspektorima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading