POTRESNO - POVREDE KOJE JE DOKTOR N.O. NANEO SUPRUZI  "Noge su joj bile u podlivima i hematomima, sve od mučenja"
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Poznati plastični hirurg sa Vojnomedicinske akademije N.O. (48) doveden je u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu gde će izneti svoju odbranu zbog nasilja u porodici.

AKO ME PRIJAVIŠ POLICIJI, UBIĆU TE KAD IZAĐEM IZ ZATVORA Nasilnik iz Mirijeva bacio majku na krevet, pa je šutirao i pretio joj smrću!

Prema detaljima iz krivične prijave on je 27 dana tukao i zlostavljao svoju suprugu I.O. (42). O tome svedoče njena polomljena rebra, nadlaktica, podlivi i modrice po telu i nogama.

''Komšije su pozvale policiju zbog buke koja je dopirala iz kuće bračnog para. I.O. je otvorila vrata i rekla da je "došlo do verbalne rasprave između nje i supruga". Ona je tvrdila da je nije tukao, ali na njenom licu bile su masnice. Policija je pozvala lekare Hitne pomoći. Nesrećnoj ženi u bolnici u Zemunu konstatovane su teške telesne povrede. Prelom rebara, nadlaktice i mnogobrojne masnice. Lekari su se zgrozili kada su videli noge I.O. koje su bile u podlivima i hematomima. Mogli su samo da zaključe da su svedoci zlostavljanja i mučenja koje je žena danima trpela. Žrtva nasilja u porodici tokom istrage otkrila je motiv zlostavljanja koje je trpela i ćutala'', kaže naš sagovornik blizak istrazi.

I.O. je nakon ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje.

Od N.O. policija je oduzela dva pištolja.

O nasilju u porodici obavešten je Centar za socijalni rad u Zemunu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading