DOKTOR NASILNIK IMAO TEŽAK ŽIVOT I DOŽIVEO LIČNU TRAGEDIJU Kolege obelodanile pojedinosti: imao je teško detinjstvo i sestra ga je podigla - to ga ne opravdava!
Foto: Shutterstock

Nasilje u porodici, podsetimo, desilo se juče oko 17 sati u porodičnom domu lekara N.O. koji je nakon verbalnog sukoba zverski pretukao suprugu koju je udarao i drškom od pištolja. Žena je od jezivih udaraca zadobila teške telesne povrede, a između ostalog polomljena su joj četiri rebra, nadlaktica i ima hematome po celom telu.

HIRURG OSUMNJIČEN ZA NASILJE U PORODICI STIGAO U TUŽILAŠTVO Na glavi je imao kapuljaču, a na rukama lisice

''Šokirani smo kada smo videli da je N.O. pretukao svoju suprugu! Nadali smo se da je u pitanju neka greška, ali smo se kasnije uverili da je ipak on u pitanju. To je čovek koji je bio maksimalno posvećen poslu i porodici i da ga pozovete u pola noći ili dana bio je spreman da pomogne, nasmejan i ljubazan'', kažu kolege uhapšenog lekara koji inače radi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Kolege uhapšenog doktora kažu za Kurir da im N .O. nikada nije delovao kao neko ko je spreman da uradi tako nešto.

''Zanemeli smo i nekako se međusobno pitamo da li smo mi ikada videli neku nasilnu crtu kod njega, ali na to pitanje definitivno imamo odričan odgovor jer je on sebe i porodicu stavljao iznad svega i delovali su srećno'', kažu kolege i dodaju da je lekar imao težak život.

- Ostao je bez roditelja i odgojila ga je sestra, ali to nije opravdanje za ovo što je uradio. Ovo je za osudu!

Podsetimo, poznati lekar je juče uhapšen, a sutra bi trebalo da bude saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje i vodi istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

- Žrtva je nakon nasilje u policiji izjavila da je preživela torturu dugu 27 dana jer je njen suprug bio na bolovanju zbog zdravstvenog problema - kaže izvor iz istrage i dodaje da je supruga opisala detalje jučerašnje drame, ali i tokom tih dana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

Komentari (3)

Loading
Jelisaveta

03.02.2023 16:07

A zasto je trpela 27 dana? I sta su deca radila u to vreme?

Vera

03.02.2023 21:27

Pitanje je i šta je bio povod ovom nasilju? Sigurno ljubomora. Nema šta drugo. Muškarci su jedino nasilni kada se osećaju ugroženi od strane drugih. Misle da je žena njihovo vlasništvo i da će batinama da joj isteraju pomisli. Ako je toliko bio ugledan, što je ovo sebi dozvolio? Sramota!

Mila

30.03.2023 16:04

Svi mi imamo neke traume iz proslosti,pogotovo mi koji smo preziveli rat,izbeglistvo i sl. ali to nije razlog da budemo nasilni i da nekog maltretiramo.