DANAS U TUŽILAŠTVU SASLUŠANJE HIRURGA SA VMA Supruga tvrdi da ju je tukao oklagijom, urinirao po njoj i pretio da će je ubiti
Foto: Printscreen/Instagram

Beogradska policija u sredu oko 17 časova u Zemunu uhapsila je N. O. (48) poznatog plastičnog hirurga sa VMA koji je osumnjičen za nasilje u porodici, a za danas je zakazano njegovo saslušanje u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. 

HOROR NA VOŽDOVCU Žena izbola muža nožem po vratu!

On je u policiji negirao da je tukao suprugu već rekao "da su se sporečkali". Međutim, I.O. (42) je imala vidljive povrede po telu i odmah je primljena u bonicu u Zemunu. Tamo su joj konstatovani prelomi rebara i nadlatktice. Sumnja se da je N.O. bio nasilan i prema svojoj deci.

''U prvi mah žena je policiji tvrdila da su se posvađali i da je nije tukao. Na licu je imala masnice i teško se kretala i disala. Tek nakon razgovora sa inspektorima rekla je da je od Božića suprug fizički i psihički zlostavlja. Iznela je jezive detalje i rekla da je suprug tukao oklagijom, davio kablom, urinirao po njoj i govorio da će je ubiti. Ona je policiji o otkrila motiv zlostavljanja koje je trpela'', kaže naš izvor blizak celom slučaju. 

Nakon vesti da je N.O. uhapšen njega su se odrekle sve privatne klinike. Nezvanično smo saznali, da u poslednjih mesec dana hirurg nije radio jer je imao probleme sa rukama.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

Komentari (0)

Loading