SRBIN UHAPŠEN U ŠVAJCARSKOJ U gepeku mu pronašli veću količinu ukradenog alkoholnog pića
Foto: Shutterstock

Kako navode lokalni mediji policija je u Cugu uhapsila Srbina na njegov 60. rođendan.

- Sumnja se da je on iz nekoliko prodavnica pića ukrao nekoliko flaša viskija, tekile, armanjaka i porto vina u vrednosti većoj od 6.000 franaka - naveo je portal pilatustoday.

Prema njihovom pisanju, lopov je pronađen zahvaljujući dojavi koju je švajcarska policija imala.

- Prodavac alkoholnih pića je prijavio policiji da je Srbina prepoznao, jer je u njegovom lokalu pre nekoliko nedelja ukrao skupocena žestoka pića – piše švajcarski mediji.

Policija je po prijavi reagovala i pronašla Srbina koji je kod sebe imao falsifikovanu hrvatsku ličnu kartu i vozačku dozvolu.

- U trenutku provere ustanovljeno je da je bio na kokainu, a u njegovom automobilu pronađene su i male količine marihuane, hašiša i kokaina. Čovek je kod sebe imao i lažnu hrvatsku ličnu kartu i lažnu hrvatsku vozačku dozvolu. Proverom je utvrđeno da je Srbin krao skupocene flaše porta vina, armanjaka, tekile i viskija ne samo u Cugu, već i u Buksu (SG) i Cirihu – piše švajcarski mediji.

Takođe utvrđeno je i da je 60-godišnjak nekoliko puta ilegalno ulazio u Švajcarsku.

- Srbin je nakon hapšenja osuđen, zbog višestrukih krađa, falsifikovanja ličnih karata i višestrukog kršenja propisa o ulasku. On je deportovan iz Švajcarske, a pored toga, Кancelarija za migracije je tom čoveku izrekla zabranu ulaska u naredne četiri godine – naveo je loklani mediji u Švajcarskoj.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading