UŽAS! OSNOVAC TUKAO NASTAVNICU LIKOVNOG! Nasilje u OŠ „Bratstvo i jedinstvo“ u Kucuri kod Vrbasa
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Novo đačko nasilje dogodilo se u Kucuri kod Vrbasa, kada je učenik Osnovne škole „Bratstvo i jedinstvo“ prvo verbalno, potom i fizički nasrnuo na nastavnicu likovnog.

- Koleginica je dobro. Bilo je to nasilje trećeg stepena, ništa više ne mogu da kažem. Škola je preduzela sve mere, obavestili smo policiju o celom slučaju - rekla je za Alo! direktorka Senka Mučenski.

Napad se desio pre nekoliko dana na času, kad je učenik za koga smo nezvanično saznali da je odranije problematičan prvo vređao, potom se i fizički obračunao sa nastavnicom.

Kako nam je objasnila predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković, treći stepen nasilja je najteži vid, pod njim se podrazumevaju davljenje, bacanje, prouzrokovanje opekotina, pa čak i silovanje.

Zbog čega je osnovac nasrnuo na nastavnicu likovnog, zasad nije poznato. Policija je obavila razgovor sa njegovim roditeljima i upravom škole, potom je o ovom jezivom incidentu obavestila tužilaštvo i Centar za socijalni rad koji su preuzeli dalje postupanje u ovom slučaju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading