DEVOJČICI OBEĆALI RAD U PEKARI, PA JE TERALI NA PROSTITUCIJU Optužnica zbog podvođenja štićenice doma za nezbrinutu decu!
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Teodore J. (20) i Filipa T. (20) zbog sumnje da su s Markom S. (20), koji je u bekstvu, od februara do juna 2022. godine terali na prostituciju tada 16-godišnju devojčicu, inače štićenicu doma za nezbrinutu decu!

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na potvrđivanje, a njome se par sumnjiči za krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje pet godina.

- Takođe, sudu je predloženo i da maloletnoj oštećenoj dosudi imovinsko-pravni zahtev u iznosu od miliona dinara, i to zbog pretrpljenog straha, fizičkih bolova, povrede časti, ugleda, slobode i prava ličnosti, kao i da okrivljene obaveže na plaćanje troškova sudskog postupka - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Radim na crno, trošim na belo

Osumnjičena madam Teodora J. naišla je na osudu javnosti i zbog opisa profila na jednoj društvenoj mreži, a u kojem je napisala: „Radim na crno, trošim na belo“. To je prouzrokovalo brojne negativne komentare korisnika.

Kako se sumnja, maloletnicu su vrbovali iskorišćavajući njenju tešku životnu i finansijsku situaciju. Oni su, pokazala je istraga, devojčici pronalazili klijente u Beogradu i odvozili je na mesta koja su s njima dogovarali.

- Znali su da devojčica teško živi i verovatno su mislili da nema kome da se požali. Sumnja se da su joj pripisali nepostojeće dugove koje treba da im otplati. Na prostituciju su je terali lažnim obećanjima da će joj naći posao u pekari i u modelingu. Teodora J. navodno je bila u kontaktu s klijentima putem telefona, dok su Filip T. i Marko S. vozili maloletnicu na ugovoreno mesto. Posle obavljenog posla, uzimali su joj sav novac, da bi joj Teodora J. sutradan davala polovinu ili manje. Takođe, osumnjičeni su neretko i pretili devojčici i navodno je tukli kako bi je naterali da ima seks s klijentima - navodi naš izvor.

Danas vozi se BMW, sutra čeka te CZ!

Odbegli Marko S. je, kako su mediji pisali, posle hapšenja njegove devojke Teodore i saučesnika Filipa T. nastavio da objavljuje sadržaj na Instagramu.

On je, dok su Teodora i Filip bili na saslušanju, objavio stihove pesme „Krvavi Balkan“, koji glase: „Danas vozi se BMW, sutra čeka te CZ“.

Inače, osumnjičena Teodora J. je tokom izvršenja krivičnog dela bila u poodmakloj trudnoći. Uhapšena je 5. oktobra prošle godine, a porodila se mesec dana pre toga. Sumnja se da je otac deteta njen dečko Marko S., za kojim policija traga.

Sve troje osumnjičenih rodom su iz Pančeva. 

Madam priznala, makro negirao

Kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, Teodora J. je na saslušanju priznala krivično delo.

- Sa druge strane, njen saradnik Filip T. tvrdio je da nije učestvovao u podvođenju maloletnice - rekao je tada izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading