OSLOBOĐENI SUMNJE ZA TROSTRUKO UBISTVO Braća Jojke iz Aleksinca nisu učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić
Foto: Alo! arhiva

Više javno tužilaštvo u Nišu obustavio je istragu protiv Miloševića, koje je u ceo slučaj uvukao Goran Džonić protiv koga je u međuvremenu podignuta optužnica da je u selu Moravac svirepo likvidirao svog bliskog rođaka Gorana Đokića kao i njegovu suprugu i ćerku, a potom zapalio tela.

Braća Jojke uhapšeni su 22. oktobra nakon što ih je Goran Džonić optužio da su bili saučesnici u ubistvu njegovog brata od tetke. Džonić je Aleksandra i Kostadina okrivio da su ga prisili da ubije i opljačka bliskog rođaka.

OSLOBOĐENI SUMNJE ZA TROSTRUKO UBISTVO Braća Jojke iz Aleksinca nisu učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić

Foto: Alo.rs

 

Braća Jojke proveli su više meseci u pritvoru, a kad su pušteni ispričali su da na prepoznavanju Džonić jednog od njih nije ni prepoznao, a i sam Džonić je potom rekao da je Miloševiće lažno optužio i da ih ni ne poznaje.

Oni su se sumnjičili da su zajedno sa Goranom Džonićem i njegovim sinovima Stefanom i Milanom učestvovali u ubistvu Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, čija su tela pronađena 2. oktobra prošle godine u ataru sela Moravac.

Za ubistvo porodice Đokić sudiće se jedino glavnoosumnjčenom Goranu Džoniću, bratu i rođaku porodice koju je mučki ubio.

Suđenje je zakazano za 22. februar.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading