DOSELIO SE SA ŽENOM I DECOM PRE DVA MESECA, PA UBIO DVE PENZIONERKE Evo ko je Srbin uhapšen u Nemačkoj!
Tanjug/Ap

Bild prenosi da je u pitanju Srbin (31), koji je u Nemačku došao sa ženom i dvoje dece u decembru 2022. godine.
 

On je uhapšen u utorak, 31. januara, samo 150 metara od prva dva mesta zločina, saopštila je policija na konferenciji za medije.

Novi detalji o slučaju smrti dečaka u vrtiću - Alo.rs

Komšije su za Stuttgarter Zeitung rekle da su službenici u civilu okružili zgradu i odveli muškarca sa lisicama na rukama. Ubrzo nakon toga, iz stana su odvedeni i žena i dete, dok su stan i podrum zapečaćeni.

Muškarci u zaštitnim odelima su juče tokom celog dana bili oko zgrade, piše Bild. Meštani sumnjaju da muškarac i njegova porodica tamo nisu zvanično registrovani.

Da podsetimo, panika među stanovništvom i strah od serijskog ubice pojavio se nakon što je penzionerka Gertraunt N. (89) pronađena mrtva u stanu. To je treće ubistvo starije žene od 2020. godine.

Naslednica pivare Elfrid Huhler (94) je u oktobru 2020. godine pronađena mrtva u svom stanu. Ležala je u opljačkanom stanu sa smrskanom lobanjom.

Držao nelegalnu ambulantu, lečio životinje sumnjivim lekovima - Alo.rs

Dve godine kasnije, samo 200 metara od prvog mesta zločina, pronađena je mrtva udovica Hajdemarija K. (77).

"Ovo gomilanje ubistava nije uobičajeno za ovo ruralno područje", rekao je viši javni tužilac Harald Lustig (53) za BILD. On je potvrdio i da su žrtve u neposrednoj blizini uvek bile starije žene i da su se zločini uvek dešavali sredom.

Ubistvo u Veterniku:

Nedavno su istražitelji uporedili tragove pronađene na poslednja dva mesta zločina sa uzorkom DNK koji je obezbeđen 2020. godine u penthaus apartmanu Elfride Huhler. U to vreme, fantomska slika je korišćena za traženje plavokose žene sa upadljivom šminkom, ali je u međuvremenu saopšteno da ona više nema ulogu u potrazi.

Umesto fotografije plavuše, policija je u ponedeljak objavila crtež muškarca koji je, 17. januara, 22 kilometara od Švebiš Hala, pretio penzioneru pištoljem ispred ulaznih vrata, tražio mu novac i na kraju ga oborio na zemlju.

Zajednica sada može da odahne nakon hvatanja serijskog ubice.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (3)

Loading
Milena

01.02.2023 15:07

Dobra reklama za sve Srbe u inostranstvu. Nažalost ovaj nije jedini koji se baš potrudio za srpski rejting. U Srbiji ima jaku konkurenciju pa otišao čovek u inostranstvo da pokaže šta je kući naučio.

Vlada

01.02.2023 17:16

@Milena - Možda je samo državljanin Srbije! Dok ne objave ime i prezime ne verujem! Do sad svi koji su proglašeni Srbima a napravili takva dela na kraju nisu Srbi samo su državljani Srbije!

Mario Sarafciger

01.02.2023 17:51

Piše da je u Nemačku doselio 2022 u decembru a da su ubistva izvšena 2020 ?????