OBDUKCIJA POTVRDILA Marko L. (22) stradao u eksploziji kola u Novom Sadu, njegov otac nem od bola! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin

V.L. se kobne večeri pojavio na mestu tragedije i odmah tvrdio da je reč o njegovom sinu jer je identifikovao automobil koji se vodi na firmu koja je u njegovom vlasništvu a koji je koristio Marko.

- Nažalost, telo poginulog je u zastrašujućem stanju i toliko je izgorelo da kobne večeri na prvi mah nismo mogli da utvrdimo ni da li je reč o muškoj ili ženskoj osobi. Upravo zato, obdukcija je trajala toliko dugo jer je poređen DNK materijal uzet od oca koji se, kako se ispostavilo nakon analiza, navodno poklopio sa pokojnikovim DNK - priča za medije izvor iz Novosadske policije gde još nije stigao zvaničan izveštaj.

Kako mediji saznaju, Marko L. biće sahranjen u petak u 14.15 časova u Novom Sadu.

Podsetimo, policija i nakon izvršenog uviđaja ne može sa sigurnošću da utvrdi kako je došlo do tragedije zato što je, pretpostavlja se Marko, praktično produžio pravo na "lakat krivini".

Ana Volš je mogla da izbegne tragičnu sudbinu? Jedno pismo uveliko je doprinelo zločinu koji je usledio? - Alo.rs

- Na putu kojim se kretao u nedelju uveče trebalo je da skrene levo pod uglom od 90 stepeni. Međutim, on je samo produžio pravo gde su parkirani kamioni. Nema nigde tragova kočenja a i nije išao preterano brzo. Ipak je to mala tojota a ne neki mercedes. Da li je zaspao, da li se zagledao negde pa se zabunio... Jedino što je nažalost 100 odsto sigurno jeste da se direktno zakucao u parkirani kamion i poginuo u eksploziji automobila koji je vozio - priča za "Blic" jedan od ljudi iz komšiluka koji se zatekao tamo svega par minuta nakon strašne tragedije.

Podsetimo, nesreća se dogodila nešto posle 23 sata na kraju bulevara Vojvode Stepe kada je vozač automobila uleteo u slepi deo ulice koji se koristi kao parking i zakucao u kamion.

Nakon sudara došlo je do eksplozije, a u požaru su izgoreli automobil i kamion, dok je jedno teretno vozilo oštećeno.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading