HODNIK JE BIO MRAČAN... Oštećena opisala studio u kojem ju je Aleksić seksualno zlostavljao!
Foto: Alo.rs

Oštećena M. Ć. na početku svog svedočenja rekla je da ostaje pri svom ranijem iskazu.

- Ostajem pri svemu što sam rekla, ali želim da napomenem da se osećam veoma poniženo - rekla je ona na početku, a zatim dodala da je u studio "Stvar srca" koju je držao okrivljeni Mika Aleksić došla kao dete.

- Za studio sam čula kad sam imala 6 ili 7 godina, i to od kume mojih roditelja koja je svoju decu poslala kod Mike u školu. Tada mi je napomenula da se ne čudim ako se Aleksić bude ponašao čudno jer ima svoja neka pravila i da je veoma strog, jer je on takav. Nakon audicije koju sam prošla zajedno s još jednom devojčicom, ostala sam u Mikinoj školi narednih 11 godina - rekla je oštećena.

Ona je dodala i da je tada glumu doživljavala kao igru, a kasnije je, kad je bila treći rezred srednje škole, odlučila da se posveti režiji, a ne glumi.

- Ja mogu i magarca da upišem na FDU, to je Mikina čuvena rečenica za nas koji smo hteli da se upišemo na fakultet - rekla je svedok oštećena M. Ć.

Nakon niza pitanja branioca Mike Aleksića oštećenoj, sudija mu je izrekao dve opomene, jer je smatrao da pitanja koja postavlja nisu adekvatna i konkretno postavljena, pa se branilac na svako od njih bunio nizom komentara, pa je u jednom trenutku atmosfera dovela do ključanja i povišenog tona.

Oštećena je detaljno opisala kako izgleda studio u kom je pretrpela seksualno zlostavljanje od strane Mike Aleksića.

- Hodnik u kom se meni sve desilo bio je mračan jer svetlo verovatno nije radilo - rekla je M. Ć.

Nakon toga je suđenje prekinuto i biće nastavljeno 3. marta, kada se očekuje da ona detaljno opiše užase kroz koje je prošla.

Takođe, za taj termin određeno je i da treća Oštećena I. V. bude saslušana.

Podsetimo, pre nje Aleksić se suočio sa oštećenom N. V., kojoj je postavljao pitanja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading