MLADIĆI PRIŠLI TINEJDŽERU I REKLI DA SKINE ZVEZDIN DUKS, POTOM IZVADILI NOŽ Efikasnom akcijom policije napadači identifikovani - jedan uhapšen, za drugim se traga
Foto: Shutterstock

Prema nezvaničnim saznanjima Informera incident se dogodio danas oko 13.30 u Ulici Svetozara Markovića kada su J.P. i još jedan mladić presreli maloletnika dok je stajao na ulici u blizini Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš".

VIŠE PUTA ŽENU PSIHIČKI ZLOSTAVLJAO, POTOM JE TUKAO RUKAMA I NOGAMA U Beogradu uhapšen nasilnik osumnjičen za nasilje u porodici

- Napadači su prišli maloletniku i od njega zahtevali da skine i da im preda duksericu na kojoj je pisalo "Delije Sever". Napadnuti mladić je odbio da skine duks, a J.P. i drugi napadač tada su počeli da ga vuku iza škole i da mu prete - navodi dobro obavešteni izvor Informera. 

Prema njegovim rečima u jednom trenutku jedan od dvojice napadača izvukao je nož kojim je zapretio maloletniku.

''Videvši sečivo uplašeni mladić je odmah skinuo ranac i jaknu, a zatim i duksericu sa navijačkim obeležjem koju je predao napadačima. Nakon toga huligani su pustili tinejdžera, a J.P. je duksericu bacio u obližnji kontejner'', objašnjava on.

U međuvremenu o incidentu je obaveštena policija koja je efikasnom akcijom ubrzo identifikovala, a zatim i uhapsila jednog od huligana dok za drugim traga. Protiv J.P. biće podneta odgovarajuća krivična prijava u redovnom postupku.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading